Α.Γ.Σ.Ι., ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ οι φετινοι Πρωταθλητες

Έπεσε η αυλαία και των play-off σε Άνδρες, Γυναίκες και Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Φιλαθλητικός Πρέβεζας. Πλέον οι παραπάνω ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία που, σύμφωνα με την Γενική προκήρυξη θα γίνουν το διάστημα 9 έως 13 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα μπαράζ των Ανδρών θα γίνουν στην πόλη της Καρδίτσας, ενώ των Γυναικών πολύ πιθανό είναι να γίνουν στην Πρέβεζα. 
Στους Άνδρες ο πρωταθλητής της περιφέρειάς μας  Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων  θα αντιμετωπίσει τους Α.Ε.Ν. Πανοράματος, Α.Σ.Α. Εβρος Σουφλίου, Σ.Π.Α. Καρδίτσας και Πιερικό. Στις Γυναίκες ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας  θα έχει ως αντιπάλους τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων Θεσσαλονίκης, Γ.Σ. Δράμας. Λαρισαϊκό και Ποσειδώνα Βέροιας. Θα διεξαχθεί  πρωτάθλημα ενός γύρου, με τους τρεις πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για την Α2.
Περισσότερα για την τελική βαθμολογία μαζί με τα αποτελέσματα σε Άνδρες και Γυναίκες μπορείτε να δείτε στις αντίστοιχες ενότητες  Βαθμολογία Ανδρών και Βαθμολογία Γυναικών
Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!!!