Σχετικα με εμας

Ο Αθλητικός Σύλλογος  Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ «ΑΡΤΑ VOLLEY»  με αγωνιστικά τμήματα Ανδρών και Γυναικών, τμήματα Ακαδημιών και τμήματα Ενηλίκων θέλει να γίνει η αγαπημένη ομάδα της πόλης οικοδομώντας ταυτόχρονα ένα  πιστό φανατικό κοινό που όχι μόνο θα ξέρει από Βόλεϊ, αλλά και θα αγαπά την ομάδα ακολουθώντας την  παντού.

Θεωρούμε ότι οι αθλητές μας, αλλά και το ευρύτερο κοινό μας θα είναι άνθρωποι που θα αγαπούν την ομάδα  και θα μοιράζονται μαζί μας όλες τις αξίες του Αθλητισμού που είναι της συντροφικότητας, του σεβασμού, της ειλικρίνειας και της ενθάρρυνσης της υγιούς διασκέδασης.
Ο Αθλητισμός έχει χαρές και λύπες, νίκες και ήττες και μέσα από το «ευ αγωνίζεσθε» θέλουμε να φεύγουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι, δίνοντας πάντα το χέρι στους αντιπάλους μας.
                                                              
                                                                       ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ για μας

Τέλος για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας και οι παραπάνω στόχοι να γίνουν πραγματικότητα, συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους προπονητές στην Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, που ταυτόχρονα είναι Παιδαγωγοί και καθηγητές Φυσικής Αγωγής και είναι οι κ.κ. Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας.

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να τις στείλετε σε μας στην Σελίδα επικοινωνίας.