Ξεκινημα με ηττα οι Παιδες

Με ήττα ξεκίνησαν οι Παίδες του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα. Ο περυσινός πρωταθλητής Α.Ο. Πρέβεζας ανώτερος σε όλα, κατέκτησε την νίκη με 3-0 σετ, απέναντι στην πολύ μικρή ομάδα μας που μπήκε φοβισμένα στο παιχνίδι, έναν φόβο που δεν απέβαλε ποτέ. Οι απουσίες των έμπειρων αθλητών μας (Χαρλαύτης, Βούλγαρης, Τσελάς, αλλά και η συμμετοχή στο παρά ένα των Σπύρου και Γεώργου Αναστασιάδη) αποδείχθηκαν δυσαναπλήρωτες.
Η υποδοχή μας που ήταν πολύ κακή και σε συνδυασμό με  τα πολλά χαμένα σερβίς, μας ανάγκασαν να μην μπούμε ποτέ στο παιχνίδι, παρά το ανακάτεμα της τράπουλας από τον προπονητή μας που άλλαξε σχεδόν όλους τους παίκτες.  
Το μόνο κέρδος για την ομάδα μας είναι η απόκτηση εμπειριών που θα είναι χρήσιμες στο πρωτάθλημα Παμπαίδων, όπου θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε όπως τα τελευταία δύο χρόνια που έχουμε κατακτήσει  το πρωτάθλημα στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.
Τα σετ: 12-25, 15-25, 08-25
Αρίστη η διαιτησία του κ. Φωτιάδη.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας ξεκίνησε με τους Χουλιάρα, Στεργιούλη, Δήμο, Βασιούλα, Λ. Αντωνίου, Καραγεώργο, Καστό λ., ενώ ως αλλαγές χρησιμοποιηθήκανε Σπ. Αναστασιάδης, Γ. Αναστασιάδης, Σκήπος, Δ. Αντωνίου, Ντάλιας, Λαϊνάς.