Το ροστερ των ομαδων μας και η...πρεμιερα!!!

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου ξεκινάνε τα πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής Ανδρών-Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., με τους προπονητές μας να βάζουν τις τελευταίες «πινελιές». Αμφότερες οι ομάδες μας είναι διαφοροποιημένες με πέρυσι-αρκετά ανανεωμένες αλλά, αυτό δεν μας φοβίζει αντιθέτως μας γεμίζει αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια που προωθούνται πολλά παιδιά των Ακαδημιών μας. Άλλωστε αυτή είναι και η πολιτική της ομάδος μας τα τελευταία πέντε (5) χρόνια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι δύο προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας.
Στο πρωτάθλημα Ανδρών η πρεμιέρα είναι μια βδομάδα νωρίτερα 28 Οκτωβρίου με το παιχνίδι Ερμής Ηγουμενίτσας-Βολίδα Κέρκυρας. Και αυτό γιατί το κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας δεν θα είναι διαθέσιμο το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου λόγω αγώνων Πυγμαχίας.
Οι Γυναίκες έχουν πρεμιέρα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και στις 2:00 μ.μ. υποδέχονται την Βολίδα Κέρκυρας, ενώ οι Άνδρες την επομένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου ταξιδεύουν στα Γιάννενα όπου αντιμετωπίζουν την Φ.Ε. Ιωαννίνων στις 3:30 στο Ε.Α.Ν.Κ. Ιωαννίνων.
Το ρόστερ των Γυναικών
θα αποτελείται κατα πάσα πιθανότητα χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις από τις Βάσω Πραμαγκιούλη, Κωνσταντίνα Μπίκα, Ναταλία Παπαδημητρίου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Φαίη Ρίζου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Αγγελική Σάρκα, Σάρα Νταούλια, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Έλενα Σεντόρη, Ναταλία Καψούδα, Δέσποινα Κόκκινου, Ειρήνη Σκαμνέλου
Το ρόστερ των Ανδρών απαρτίζεται με τους Στράτο Αντωνίου, Στάθη Μπίκα, Κώστα Κυριακίδη, Διονύση Κουτσούπα, Σπύρο Ντάλια, Στέλιο Στόγια, Παναγιώτη Βασιούλα, Δημήτρη Καραγεώργο, Νίκο Σκήπο, Παύλο Στεργιούλη, Γιάννη Μαραγγιανό, Παναγιώτη Σταμούλη, Κώστα Αγγέλη, Νίκο Μπόλη.  
Όπως διαπιστώνετε και τα δύο τμήματα στελεχώνονται ως επί το πλείστον με Κορασίδες-Παίδες και με τον μικρότερο μέσο όρο στην Β΄ Εθνική. Γυναίκες μ.ο. 18 χρονών και Ανδρών μ.ο. 18, 3.
Αναλυτικά τα προγράμματα μπορείτε να τα δείτε στην αντίστοιχη ενότητα Πρωταθλήματα 2018-19.
Περισσότερα για τις ομάδες Ανδρών και Γυναικών μπορείτε να διαβάσετε την επόμενη βδομάδα, όπως επίσης και για τους προπονητές που θα κοουτσάρουν στα φετινά πρωταθλήματα.