Το αγχος μας λυγισε και χαλκινο μετάλλιο για την Βολιδα Κερκυρας

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν και ο δεύτερος αγώνας με την Βολίδα Κέρκυρας όπου και, πάλι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδα μας παρότι έχασε το 1ο σετ 22-25, ήταν καταπληκτική στα επόμενα δύο και με πρωταγωνίστρια την Νταούλια τα κερδίσαμε 25-11, 25-20. Όμως στο 4ο σετ χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση υποπίπτοντας σε συνεχόμενα λάθη και η Κερκυραϊκή ομάδα το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε το σετ 20-25 ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Στο 5ο σετ, την ρώσικη ρουλέτα όπως ονομάζεται η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί 10-7, όμως τρία συνεχόμενα χαμένα σέρβις  από Βαρέλη, Α. Πορτοβάρα, Λαϊνά φέρανε τα πάνω κάτω, το άγχος μας λύγισε και αδυνατώντας να τελειώσουμε επιθέσεις η Βολίδα πήρε το σετ 12-15 και την νίκη με 3-2 σετ. Η Βολίδα που κατάφερε να κρεμάσει το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος της δικαίως και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 
Όμως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα μας που για άλλη μια χρονιά έφτασε στην 4άδα, δείχνοντας συνέπεια, συνέχεια με τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη να πιστώνεται την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Λαϊνά, Νταούλια, Σάρκα, Παπαδημητρίου, Δ. Κόκκινου λ./ Α. Πορτοβάρα, Χρ. Κόκκινου.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Φλούδα, Καραγιάννη.
Πρωταθλήτρια Κορασίδων  αναδείχθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας που μετά την νίκη 3-2 μέσα στην Πρέβεζα, νίκησε και στα Γιάννενα τον Ηρακλή με 3-1 σετ.