Τιμησε τους Παμπαιδες και το συλλογο μας ο Δημαρχος Αρταιων Χρηστος Τσιρογιαννης

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σήμερα Τετάρτη προσκάλεσε την ομάδα των Παμπαίδων μας  στο γραφείο του και μας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του, απονέμοντας ταυτόχρονα έπαινο στον σύλλογό μας. Δεσμεύτηκε ενώπιον όλων την βοήθεια προς το σύλλογό μας ευχόμενος ταυτόχρονα  Καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Το παρόν από τον σύλλογό μας δώσανε η «κεφαλή» του συλλόγου Άλκης Παπαχριστάκης, οι δύο προπονητές Αποστόλης Πορτοβάρας-Γιάννης Σταμούλης, οι γονείς των περισσότερων παιδιών και οι 9 εκ των 12 αθλητών .
Οι υπεύθυνοι της ομάδος μας αφού ευχαριστήσανε τον Δήμαρχο για τη  αξιέπαινη ενέργειά του να βραβεύσει τους αθλητές μας και το τμήμα Παμπαίδων για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στάθηκαν για λίγο και στα προβλήματα των ωρών προπόνησης , αλλά και στην βελτίωση των συνθηκών προπόνησης στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου, με τον Δήμαρχο να δεσμεύεται για λύσεις - βελτιώσεις.
Η ομάδα μας δεν έχασε την ευκαιρία και  ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις συνεχόμενες επιτυχίες στα  ηλικιακά πρωταθλήματα Κοριτσιών και Αγοριών τονίζοντάς του ότι εκπροσωπεί και διαφημίζει την Άρτα στο Πανελλήνιο. Επίσης του επισήμανε ότι   σκοπός μας δεν είναι μόνο ο Πρωταθλητισμός, αλλά η δημιουργία καλύτερων ανθρώπων, ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων που θα δημιουργήσουν μια καλύτερη κοινωνία. Ο Δήμαρχος που έδειξε πραγματικά ότι νοιάζεται για την πόλη μας και στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να βοηθήσει τα ερασιτεχνικά σωματεία που πραγματικά το έχουν ανάγκη στις μέρες μας.
Ευχαριστούμε Δήμαρχε για την τιμή που μας κάνατε και ειλικρινά σας θέλουμε κοντά μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη της  Άρτας διαμέσου του Αθλητισμού.