Tα προγράμματα των ομάδων μας...

Πραγματοποιήθηκαν στα Γιάννενα και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. την Πέμπτη 14 Αυγούστου οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Β΄ Εθνικής Ανδρών, Γυναικών.
Πρεμιέρα οι Άνδρες έχουν 2 Νοεμβρίου με την ομάδα μας να ξεκινά τον φετινό μαραθώνιο εκτός έδρας στα Γιάννενα με αντίπαλο την Φ.Ε. Ιωαννίνων. Εκτός έδρας είναι και το 2ο παιχνίδι μας στις 9 Νοεμβρίου, πάλι στα Γιάννενα με ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον νέο σύλλογο Γ.A.Σ. Γιάννενα. Στη συνέχεια υποδέχονται την 3η αγωνιστική τον Α.Ο. Πρέβεζας στην Άρτα, την 4η αγωνιστική ταξιδεύουμε στη Λευκάδα για να παίξουμε με τις Ελπίδες, 5η αγωνιστική και πάλι στην Άρτα με την Βολίδα, 6η αγωνιστική στην Ηγουμενίτσα με το μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον Ερμή και και τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τον Αρχίλοχο Λευκίμμης.
Τα παιχνίδια των Ανδρών θα γίνονται φέτος Κυριακή, ενώ των Γυναικών Σάββατο.
Στις Γυναίκες τρεις ομάδες μεταξύ αυτών και η δική μας ζητήσαμε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί σε δύο (2) ομίλους, αντί για έναν που αποφάσισε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, αφού οι μετακινήσεις είναι αρκετά μεγάλες και δαπανηρές, την στιγμή που πολλές ομάδες έχουν μικρές αθλήτριες-μαθήτριες στη σύνθεσή τους.
Η ομάδα μας μαζί και με άλλες δεν μπορέσανε να παραβρεθούν στις κληρώσεις, έγιναν 14 Αυγούστου και απουσιάζαμε σε διακοπές και γι΄αυτό δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε την άποψή μας. Αν δεν αλλάξει κάτι στην πρεμιέρα 2 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε την Φ.Ε. Ιωαννίνων στην Άρτα, ενώ την 2η αγωνιστική πάμε στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσουμε το νέο σωματείο Ιωνικό Αγρινίου.