Στο Πανελληνιο οι Παμπαιδες μας!!!

Μετά από επτά (7) χρόνια η Ε.Ο.ΠΕ. επανέφερε τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παγκορασίδων. Πρωταθλήματα που ήταν δεξαμενή αθλητών-τριων και δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα σε volley league και Α2 αγωνίζονται αθλητές-τριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν μέσα από αυτά. Ήδη εκδόθηκε και στάλθηκε στις Ενώσεις και τα σωματεία η Ειδική προκήρυξη με ημερομηνία διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης από 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.
Συνολικά στο πρωτάθλημα Παμπαίδων 15 ομάδες θα συμμετέχουν, χωρισμένες σε τέσσερις (4) ομίλους, δύο (2) στο Βορρά και δύο (2) στο Νότο. Από κάθε όμιλο στο final-four θα προκριθεί η πρώτη ομάδα.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες τον πρωταθλητή και την φιναλίστ ομάδα και αυτό γιατί είχε μεγαλύτερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα μας ως γνωστόν τερμάτισε στην πρώτη θέση και μάλιστα αήττητη. Την Κυριακή που μας έρχεται 17 Ιουνίου στα Γιάννενα θα γίνει ο μεγάλος τελικός μεταξύ της ομάδος μας και του Α.Ο. Πρέβεζας για τον τίτλο του πρωταθλητή της Περιφέρειάς μας. Ήδη ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας μετά από δύο βδομάδες αγωνιστικής απραξίας λόγω των ενδοσχολικών εξετάσεων των μαθητών-αθλητών μας ενημέρωσε ότι από Τρίτη 12 Ιουνίου οι προπονήσεις ξεκινάνε και πάλι
Στόχος η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο.
Στο Βορρά όπου θα συμμετέχουν η ομάδα μας και ο Α.Ο. Πρέβεζας θα σχηματιστούν δύο όμιλοι, ένας των τεσσάρων (4) ομάδων και ένας των τριών (3). Αντίπαλοι των ομάδων μας θα είναι Ελπίδα Αμπελοκήπων (Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης), Μουδανιά, Ορεστιάδα (Πρωταθλήτρια Θράκης/Αν. Μακεδονίας), Άμιλλα Τρικάλων(Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας/Στερεάς Ελλάδας) και Φθία Λαμίας. Οι ομάδες από την ίδια ένωση (Ελπίδα, Μουδιανιά-Αμιλλα, Φθία και Γ.Σ. Άρτας-Α.Ο. Πρέβεζας) δεν μπορούν να κληρωθούν  στον ίδιο όμιλο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων είναι μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ενώ η κλήρωση των ομίλων θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιουνίου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. στην Αθήνα.