Στη μαχη για το τριτο συνεχομενο πρωταθλημα οι Παμπαιδες μας!!!

Το Πάσχα πέρασε και οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος Παμπαίδων που έχει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο. Η ομάδα μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Ηγουμενίτσα με τον πάντα υπολογίσιμο σε αυτές τις ηλικίες Ερμή. Και φέτος, όπως πέρυσι στο πρωτάθλημα δηλώσανε συμμετοχή 4 ομάδες , οι «γνωστές» Α.Ο. Πρέβεζας, Πανηπειρωτικός, Ερμής Ηγουμενίτσας και εμείς. Οι μοναδικές ομάδες στην Περιφέρεια που επενδύουν στις υποδομές και που η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. πρέπει να βρει ένα κίνητρο να τις ανταμείψει, ένα θέλουμε στο μέλλον το παράδειγμα των παραπάνω να ακολουθήσουν και άλλα σωματεία και το άθλημα μας να περάσει σε ένα καλύτερο επίπεδο και να έχει μέλλον.
Τα δύο τελευταία χρόνια στην κατηγορία Παμπαίδων είμαστε Πρωταθλητές Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. κάτι που θέλουμε να επαναλάβουμε και φέτος, μόνο που θα είναι πιο δύσκολο. Και αυτό γιατί μεγαλώσανε ηλικιακά οι
Χρήστος Βούλγαρης, Νίκος Τσελάς, Κώστας Δήμος, Λάμπρος Αντωνίου, Δημήτρης Αντωνίου, Θοδωρής Κωστακιώτης, Σπύρος Αναστασιάδης, Γεώργιος Αναστασιάδης-όλοι τους γεννηθέντες το 2001.
Το νέο αίμα της ομάδος μας που θα ριχθεί στα βαθιά από τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα στελεχώνουν  οι:
Βασίλης Χουλιάρας, Δημήτρης Καραγεώργος, Παναγιώτης Βασιούλας, Στέλιος Στόγιας, Σπύρος Ντάλιας, Παύλος Στεργιούλης, Νίκος Σκήπος, Νίκος Μπόλης, Παναγιώτης Σταμούλης, Στέφανος Αναστασιάδης, Θανάσης Σεντόρης, Δημήτρης Λαϊνάς και Ορέστης Σταμούλης. Μάλιστα εκτός των τριών πρώτων που έχουν γεννηθεί το 2002, τα υπόλοιπα παιδιά είναι πολύ μικρότερα, γεννηθέντα το 2004, 2005 και 2006.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας με την έναρξη του πρωταθλήματος είπε «με λυπεί το γεγονός ότι για άλλη μια χρονιά δηλώσανε συμμετοχή τέσσερα (4) σωματεία, μάλιστα τα ίδια των τελευταίων χρόνων. Που είναι τα σωματεία που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα Ανδρών; Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. τι κάνει γι΄αυτό; Για πια ανάπτυξη μιλάμε; Ρητορικά ερωτήματα που ασφαλώς και δεν θα πάρω απαντήσεις, όπως δεν πήρα και στα προηγούμενα χρόνια. Θέλει πολύ επιμονή-υπομονή, ώρες ατέλειωτες δουλειάς να μάθεις στα μικρά παιδιά τα μυστικά του αθλήματος, να τα γαλουχήσεις σωστά και αργότερα να γίνουν πρωταθλητές. Θυσιάζει κανείς ώρες για να δει την δουλειά του να αποδίδει σε βάθος χρόνου; Όχι βέβαια, αφού οι «κομήτες» και οι «στατιστικολόγοι» που είναι στους πάγκους , θα υφαρπάζουν με ανέντιμο τρόπο αθλητές και στο τέλος θα υπερηφανεύονται ότι είναι δικοί τους και έχουν ομάδες.  Κλείνοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια  στον Α.Ο. Πρέβεζας (Νίκος Ρούσσος), τον Ερμή Ηγουμενίτσας (Φίλιππας Μπούτρης) και τον Πανηπειρωτικό Ιωαννίνων(Νότης Ντανίκας) για την δουλειά που κάνουν και που κρατάνε  τα προσχήματα ανάπτυξης στην περιφέρειά μας. Καλό Πρωτάθλημα σε όλους».