Σταθμος Ορεστιαδα… και Πανελληνιο Παμπαιδων

Αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου και ώρα 7:30 π.μ.  η ομάδα μας αναχωρεί για την Ορεστιάδα, συμμετέχοντας στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Ο κύκλος των προπονήσεων ολοκληρώθηκε σήμερα, οι αθλητές μας έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα των παιχνιδιών και όπως τους είπε ο προπονητής μας
Αποστόλης Πορτοβάρας «πάμε να το χαρούμε, συμμετέχουμε σε μια γιορτή και μόνο κέρδος θα έχουμε ως ομάδα».
Η ομάδα μας που είναι η «σταχτοπούτα» του θεσμού, αντίθετα με την Ορεστιάδα και τα Μουδανιά που συμμετέχουν ανελλιπώς σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και έχουν τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Όμως η ομάδα μας έχει πολλές δυνατότητες, το έδειξε άλλωστε και στον τελικό και μπορεί να διεκδικήσει κάτι πολύ μεγάλο. «Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης» όπως λέει και ο προπονητής μας  και εκεί οι αθλητές μας υπόσχονται ότι θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ο προπονητής μας που ευχαριστεί τους μεγαλύτερους Διονύση Κουτσούπα, Γιάννη Μαραγγιανό, Κώστα Κυριακίδη  και Θεοδώρα Πορτοβάρα που δεν λείψανε από καμιά προπόνηση το τελευταίο διάστημα, κάνοντας τις προπονήσεις πιο ανταγωνιστικές.
Την αποστολή της ομάδος θα συνοδέψει και ο προπονητής των Γυναικών τμημάτων Γιάννης Σταμούλης, μαζί με μια αντιπροσωπεία γονέων.
Το πρόγραμμα των αγώνων
Παρασκευή 29 Ιουνίου
ώρα 19:00 Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑ
ώρα 21:00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Σάββατο 30 Ιουνίου
ώρα 17:00 Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ – ΜΟΥΔΑΝΙΑ
ώρα 19:00 ΑΝΤΙΚΥΡΑ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
Κυριακή 1 Ιουλίου
ώρα 11:00 ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΥΡΑ
ώρα 13:00 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ
Καλή μας επιτυχία!!!