Σετ με 25-00 και στα play-off οι Γυναικες μας!!!

Και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος οι Γυναίκες μας προκριθήκανε στα play-off, επικρατώντας του Λιάκατα Αιτωλικού με 3-0 σετ. Μάλιστα το 2ο σετ το πήραμε 25-00!!! δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ, με την πασαδόρο μας Νεφέλη Σωτηρίου να σερβίρει 25 φορές!!!
Το παιχνίδι στερείται κριτικής, με την διαφορά δυναμικότητας να είναι χαώδης
. Η ομάδα μας στο 1
ο σετ μπήκε πολύ νωχελικά, υποτίμησε τον αντίπαλο, με τον προπονητή μας μετά τα μισά να κάνει τρεις αλλαγές και ταυτόχρονα να βάζει τις φωνές. Φωνές που πιάσανε τόπο και το κερδίσαμε 25-18. Το 2ο αξίζει μόνο για το ρεκόρ μας 25-00, ενώ στο 3ο προηγηθήκαμε 10-1 και 13-2 με τον προπονητή μας να αλλάζει όλη την εξάδα και τελικά το πήραμε 25-13.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Αντδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Χαρακλιάς και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Μιχάλης Κοτσαρίνης. Μάλιστα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ευχήθηκαν στις αθλήτριες και των δύο ομάδων Καλή Επιτυχία!!!
Όλα τα αποτελέσματα της 9
ης αγωνιστικής καθώς και την  βαθμολογία μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες ενότητες Πρωταθλήματα 2016-17 και Βαθμολογία 2016-17.

Αναλυτικά το παιχνίδι
Νωχελικά και υποτιμώντας τον αντίπαλο μπήκε η ομάδα μας στο 1
ο σετ με τον Λιάκατα να προηγείται 0-4 με τέσσερις (4) συνεχόμενους άσσους της  Μάρκου. Η ομάδα μας αντέδρασε ισοφάρισε 4-4, όμως συνεχόμενα χαμένα σέρβις και πολλά  επιθετικά λάθη κρατούσαν τον Λιάκατα στο σετ που μέχρι τον 18ο πόντο είχαμε ισοπαλίες. Μάλιστα ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης βλέποντας την κάκιστη εικόνα μας προσπάθησε να κάνει διορθωτικές κινήσεις- άλλαξε τις Πραμαγκιούλη, Μπίκα, Ρίζου με τις Κιτσοπάνου, Πορτοβάρα, Νταούλια και ζητώντας ηρεμία και συγκέντρωση με ένα σερί 7-0 κατακτήσαμε το 1ο σετ 25-18.
Στο 2
ο έγινε κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο, που σίγουρα από ότι γνωρίζουμε σε πρωτάθλημα Εθνικών κατηγοριών αποτελεί ρεκόρ. Η πασαδόρος Νεφέλη Σωτηρίου ξεκίνησε από την θέση 1 και το σέρβις και έμεινε μέχρι το τέλος, σερβίροντας 25 φορές, κερδίζοντας το σετ 25-00.
Στο 3
ο σετ με την  βασική εξάδα στο γήπεδο προηγηθήκαμε 10-1 και 13-2, με τον προπονητή μας να αλλάζει σχεδόν όλη την ομάδα, αποσύροντας Πραμαγκιούλη, Ρίζου, Σωτηρίου, Μπίκα, Κουρκούτα, βάζοντας τις Κιτσοπάνου, Νταούλια, Λαινά, Πορτοβάρα, Παπαδημητρίου. Στη  εξάδα αυτή υπήρξε έλλειψη χημείας, όμως δεν κατέστη δυνατό η φιλοξενούμενη ομάδα να διεκδικήσει κάτι, μιας και η ανωτερότητά μας ήταν εμφανής και με 25-13 πήραμε και το 3ο σετ και συνάμα το παιχνίδι με 3-0.
Η Κουρκούτα ήταν αυτή που ξεχώρισε για την ομάδα μας, ενώ από τον Λιάκατα η Μάρκου με τα σέρβις της.
Αρίστη η διαιτησία των κ.κ. Μπαλτζώη, Φλούδα.
Έπαιξαν για την ομάδα μας
Σωτηρίου, Μπίκα, Πραμαγκιούλη, Κουρκούτα, Ρίζου, Βαρέλη, Ι. Δημοθεόδωρου λ./ Πορτοβάρα, Λαινά, Κιτσοπάνου, Νταούλια, Παπαδημητρίου.
Με την νίκη μας αυτή, την 6
η στο πρωτάθλημα εξασφαλίσαμε θέση στα play-off ανόδου προς την Α2 μαζί με τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, ενώ από τον άλλο όμιλο Ηρακλής και Φ.Ε. Ιωαννίνων έχουν πάρει το εισιτήριο.
Το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για μας δεν έχει βαθμολογική σημασία-θέμα γοήτρου βέβαια η νίκη, αντίθετα με την Αγρινιώτικη ομάδα που «καίγεται» για την νίκη με οποιονδήποτε σκορ, για να περάσει στη βαθμολογία την Φιλία, αποφεύγοντας τα
play-out.

 

 

     Τα παιχνίδια του Σ/Κ