Σε σωστο δρομο οι Ανδρες

Το πρώτο στάδιο  προετοιμασίας που περιελάμβανε φυσική κατάσταση, μυϊκή ενδυνάμωση και ασκήσεις τεχνικής ολοκληρώθηκε από τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα που πλέον στις υπόλοιπες τρεις εβδομάδες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα ρίξει το βάρος στην τακτική και στο δέσιμο της ομάδος. Το κομμάτι αυτό είναι και το πιο δύσκολο, θέλει πολύ υπομονή για να αφομοιωθούν στοιχεία που θέλει ο προπονητής μας. Μάλιστα ο ρόλος του και φέτος είναι αρκετά δύσκολος γιατί πάλι πρέπει να βρει την σωστή χημεία, μιας και η ομάδα θα αποτελείται ως επι το πλείστον από αθλητές Παίδες-Παμπαίδες. Οι μόνοι «μεγάλοι» είναι Στράτος Αντωνίου, Στάθης Μπίκας, Κώστας Κυριακίδης, Διονύσης Κουτσούπας, Γιάννης Μαραγγιανός με τον τελευταίο να συμμετέχει σε όλες τις προπονήσεις, αλλά θα τον χάσουμε στο πρωτάθλημα λόγω στρατού.
Μεσοβδόμαδα η ομάδα μας έπαιξε φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας, με τον προπονητή μας να δοκιμάζει σχήματα και να μένει ευχαριστημένος. Χαρακτηριστικά  είπε "οι μικροί αν εξαιρέσουμε το πρώτο σετ ανταποκριθήκαμε καλά, αρχίζουν και βγάζουν καλά στοιχεία όμως, δεν έχουμε διάρκεια. Έχουμε χρόνο να δέσουμε περισσότερο σαν ομάδα και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή χρονιά στην Αναγέννηση στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2".

Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν Ντάλιας, Στόγιας, Καραγεώργος, Αντωνίου, Κυριακίδης, Μαραγγιανός, Κουτσούπας λ./ Μπίκας, Σανκα, Χουλιάρας. Απουσίαζαν λόγω μαθημάτων Σκήπος, Στεργιούλης, Βασιούλας.