Ραντεβου με την ιστορια!!!

Σχεδόν μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας καλούμαστε να υπερασπιστούμε το αήττητό μας και να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή Παμπαίδων, στον τελικό που θα γίνει στα Γιάννενα την Κυριακή 17 Ιουνίου. Ένας τελικός που κατά την γνώμη μας έπρεπε να γίνει πριν την έναρξη των εξετάσεων των παιδιών, τότε που η ομάδα μας ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, με συνεχόμενες προπονήσεις ενώ τώρα θα αγωνιστεί στον τελικό με τρεις μόνο προπονήσεις. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας δεν μπορούσε ούτε ήθελε να έρθει σε σύγκρουση με τους γονείς των παιδιών ζητώντας τους να είναι τυπικοί στις προπονήσεις και γι΄αυτό οι προπονήσεις είχανε σταματήσει. Το ευχάριστο είναι ότι και οι δύο ομάδες του τελικού θα συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων και ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία στις επόμενες δύο βδομάδες να τους φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο με την προοπτική διάκρισης.
Ο ίδιος ο προπονητής μας είπε «είναι λάθος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να γίνει ο τελικός μετά τις εξετάσεις, τα παιδιά θα είναι απροπόνητα, όμως δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας. Αυτή η φουρνιά των παιδιών αξίζει, έχουν μέλλον και με πολύ σκληρές προπονήσεις το επόμενο διάστημα θεωρώ ότι θα είναι έτοιμοι στο Πανελλήνιο. Άλλωστε ο σύλλογός μας είναι από τους λίγους που επενδύει στις μικρές ηλικίες και αυτά τα παιδιά την επόμενη σαιζόν θα στελεχώσουν την Ανδρική ομάδα  στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, αποκτώντας εμπειρίες πολύ σημαντικές για το μέλλον όχι μόνο το δικό τους, αλλά και της ομάδας».
Και είναι οι
Χουλιάρας, Σκήπος, Στόγιας, Γεωγούλας, Αγγέλης, Ντάλιας, Στεργιούλης, Καραγεώργος, Μπόλης, Λαϊνάς, Σεντόρης, Σταμούλης Π., Σταμούλης Ο.
Κυριακή 17 Ιουνίου και ώρα 14:00 σας περιμένουμε όλους στα Γιάννενα να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των παιδιών μας, στη  προσπάθειά τους να κατακτήσουν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στους Παμπαίδες!!!