Πολλα μπραβο οι Ανδρες μας, στις λεπτομερειες χασανε απο Α.Ο. Πρεβεζας

Την ήττα από τον Α.Ο. Πρέβεζας  γνώρισαν οι Άνδρες μας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι  που καθήλωσε τους φιλάθλους στην κερκίδα. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω 2-0 σετ (16-25, 17-25), όμως οι αλλαγές του προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα αλλάξανε άρδην την εικόνα μας,  πήραμε το 3ο σετ 25-16, χάσαμε το 4ο στις λεπτομέρειες 27-29, ενώ είχαμε προηγηθεί 24-22, 25-24, 26-25.
«Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνανε, αξίζαμε κάτι παραπάνω, συγχαρητήρια όμως και στους αθλητές της Πρέβεζας για την νίκη και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων» είπε ο προπονητής μας με την λήξη του παιχνιδιού.
Το μεγάλο κέρδος για την ομάδα μας είναι η εμφάνιση του 15χρονου Στέλιου Στόγια που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έστησε τοίχος στο φιλέ και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Στην διπλανή φωτό με το Νο 11 ανάμεσα από τους επίσης μικρούς Σπύρο Ντάλια και Δημήτρη Καραγεωργο. Μην  ξεχνάμε ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας πάντα βγάζει αθλητές και πίσω από αυτόν υπάρχουν άλλοι πέντε που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν με τα χρώματα της ομάδος μας, φέρνοντας  μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογό μας.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής καθώς και την βαθμολογία μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες ενότητες Πρωταθλήματα 2017-18 και Βαθμολογία Ανδρών 2017-18.

Αναλυτικά το παιχνίδι
Η ομάδα μας είχε καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε 4-1, όμως ο Α.Ο. Πρέβεζας είχε λύσεις και τελειώνοντας εύκολα τις επιθέσεις ισοφάρισε σε 8-8. Η πίεση της Πρεβεζιάνικης ομάδος με το σέρβις τους, μας ανάγκασε σε πολλά λάθη και το σκηνικό άλλαξε, με την φιλοξενούμενη ομάδα να ξεφεύγει 10-15 και 14-20 και να παίρνει εύκολα το σετ 16-25.
Παρόμοιο σκηνικό και στο 2ο σετ παρά την αλλαγή του Στόγια με τον Τσίνα στο κέντρο. Η Πρεβεζιάνικη ομάδα από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ 1-5, 4-8, 7-13 και δεν το έχασε ποτέ μέχρι το τέλος του σετ που το κέρδισε 17-25. Η μέτρια έως κακή υποδοχή συνεχίστηκε, και σε συνδυασμό με το μπλοκ που ποτέ δεν λειτούργησε σωστά ήταν τα στοιχεία για να χάσουμε και αυτό το 2ο σετ.
Οι φωνές του προπονητή μας στην ανάπαυλα καθώς και το ανακάτεμα της τράπουλας με πολλές αλλαγές αλλάξανε την εικόνα μας, μεταμορφωθήκαμε προς το καλύτερο και πραγματικά παίξαμε πολύ καλό Βόλεϊ.  Ξεκινήσαμε 4-0, 7-4 και στα μισά προηγηθήκαμε με 8 πόντους 15-7. Το μπλοκ μας έγινε τοίχος, η οργάνωσή μας άριστη, οι επιθέσεις άριστες και εύκολα κερδίσαμε το σετ 25-16, μειώνοντας σε 1-2.
Το 4ο σετ ήταν το καλύτερο του παιχνιδιού με απίστευτες φάσεις, τρομερό πάθος και από τις δύο ομάδες και ακατάλληλο για καρδιακούς στους τέλος. Μέχρι τον 10ο πόντο υπήρξε απόλυτη ισορροπία, αλλά ένα ξέσπασμα της Πρεβεζιάνικης ομάδος την  έβαλε μπροστά 10-15. Το time-out του προπονητή μας και η αλλαγή στην τακτική μας , έφερε ένα σερί 6-0 και προηγηθήκαμε 16-15. Ο Α.Ο. Πρέβεζας με τον Σερμάδι πρωταγωνιστή να τελειώνει κρίσιμες και δύσκολες φάσεις  άντεξε στην αντεπίθεσή μας και πόντο πόντο φτάσαμε μέχρι τον 21ο πόντο. Το μπλοκ με Τσίνα-Στόγια έγινε απροσπέλαστο, οι Κυριακίδης, Σάνκα-Παπανάτσιος τελειώνανε τις επιθέσεις και φτάσαμε πρώτοι σε set-ball προηγούμενοι 24-22. Δύο κακές τοποθετήσεις στην άμυνα σε πλασέ αντιπάλων φέρανε την ισοφάριση σε 24-24. Ξανά μπροστά 25-24 με τον Μπίκα, ισοφάρισε η Πρεβεζιάνικη ομάδα με τον Αρμπυρό 25-25. Νέο προβάδισμα για την ομάδα μας με επίθεση του Κυριακίδη 26-25, όμως και πάλι ισοφάριση με 1ο χρόνο του Χατζή. Τρίτο συνεχόμενο set-ball για την ομάδα μας με επίθεση του Τσίνα, όμως το μπλοκ των Τσίνα-Στόγια πάνω στον Αρμπυρό  βγήκε με εκπληκτικό ντουμπλάζ του  λίμπερο της Πρέβεζας, έφερε νέα ισοφάριση 27-27. Ένας άσσος και ένα μπλοκ πάνω στον Κυριακίδη από τον Σέμα έδωσε τέλος στο σετ,  με την Πρεβεζιάνικη ομάδα να πανηγυρίζει παίρνοντάς το 27-29 και το παιχνίδι με 1-3 σετ.
Η ομάδα μας ασχέτως από την ήττα έδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο, με τον προπονητή μας να βάζει στην εξίσωση της ομάδος νέα παιδιά και να δικαιώνεται. Στο χέρι και των δύο (προπονητή-παικτών) είναι η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο την επόμενη σαιζόν και να πρωταγωνιστήσει στην Ε.Σ.ΠΕ.ΔΕ.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Τσίνα, Σαλεμής, Κυριακίδης, Μπίκας, Στόγιας, Κουτσούπας λ./ Σάνκα-Παπανάτσιος, Αντωνίου, Καραγεώργος, Ντάλιας.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Φλούδα, Παπαγεωργίου.