Ονειρικη πρεμιερα οι Παμπαιδες μας!!!

Πρεμιέρα με το δεξί οι Παμπαίδες μας, επικρατήσανε στην Ηγουμενίτσα του τοπικού Ερμή με 3-0 σετ. Η ομάδα μας παρά την απουσία της τελευταίας στιγμής - δεν ακολούθησε την αποστολή ο βασικός μας πασαδόρος Σπύρος Ντάλιας (λόγω ίωσης και με υψηλό πυρετό) ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και με σοβαρότητα πήρε την πρώτη νίκη και το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας αναγκάστηκε να αλλάξει το σύστημα και από 5:1 να παίξει 4:2 με πασαδόρους τους Δημήτρη Καραγεώργο, Βασίλη Χουλιάρα και με χαρά τους είδε να οργανώνουν σωστά το παιχνίδι, κάνοντας μηδαμινά λάθη παρόλο που δεν αγωνίστηκαν στις θέσεις τους, διαγώνιος ο μεν πρώτος ακραίος ο δε δεύτερος.  Στο τέλος οι αθλητές μας αφιερώσανε την νίκη στον Σπύρο Ντάλια, δείχνοντας το ήθος τους , αλλά και πόσο αγαπημένοι είναι σαν μια οικογένεια.
Αναλυτικά το παιχνίδι
Στο 1ο σετ ο Ερμής προηγήθηκε 4-2 στην αρχή, όμως η ομάδα μας αμέσως πήρε κεφάλι στο σκορ προηγούμενη 6-7. Προβάδισμα που  δεν έχασε ποτέ με την επίθεσή μας να είναι ασταμάτητη και στα μισά προηγηθήκαμε 7-14. Με τον Σκήπο στο σέρβις αυξήσαμε την διαφορά στους 10 πόντους, 10-20 και τον μικρό Μπόλη να παίρνει την θέση του. Εύκολα κατακτήσαμε το σετ 13-25, προηγούμενοι 0-1.
Με την ψυχολογία στα ύψη είχαμε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2ο σετ, προηγηθήκαμε 2-8, 3-12 με το μπλοκ μας να σταματάει όλες τις επιθέσεις της γηπεδούχου ομάδος. Στο 4-15 ο Μπόλης πάλι πήρε την θέση του Σκήπου και ενώ η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους 4-16, υπήρξε μια χαλάρωση. Ο Ερμής μας πίεσε από το σέρβις και υποπίπτοντας σε συνεχόμενα λάθη η διαφορά μειώθηκε στους 6 πόντους 10-16, αναγκάζοντας τον προπονητή μας σε time-out.  Οι παίκτες μας διαχειριστήκανε σωστά το παιχνίδι, ξεφύγαμε ξανά 10-21 και εύκολα κατακτήσαμε και αυτό το σετ 19-25, με τον Ερμή να γεμίζει το σετ στο τέλος.
Στο 3ο σετ ο Ερμής μέχρι τον 10ο πόντο ήταν συνεχώς μπροστά με 2 πόντους, με την ομάδα μας να έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση κάνοντας ανόητα λάθη. Το time-out του προπονητή μας άλλαξε άρδην την εικόνα μας και με σερί 6-0 προηγηθήκαμε 10-14. Με τον Στεργιούλη στο σέρβις πήραμε διαφορά 10 πόντων 11-21, αναγκάζοντας τους αθλητές του Ερμή σε συνεχόμενα λάθη.  Στο 10-16 ο προπονητής μας έκανε την γνωστή αλλαγή, ο Μπόλης στη θέση του Σκήπου, με τον μικρό να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ίδια εικόνα όπως και στο 2ο σετ με τον Ερμή στο τέλος να τρέχει  ένα σερί 8-2, μειώνοντας 19-23. Ήταν αργά όμως για την ανατροπή και με 19-25 κατακτήσαμε και το 3ο σετ και το παιχνίδι με 0-3 σετ.
Αρίστη η διαιτησία της κ. Μπουραντά.
Έπαιξαν για τον Ερμή: Δημητρίου, Κιαππές, Κολλιάκης, Γούλας, Τσαμπάς, Μιχαλάς, Σβεντζούρης, Δήμας, Λάμπρου.
Για την ομάδα μας Καραγεώργος, Στεργιούλης, Αγγέλης,  Γούγουλας, Χουλιάρας, Μπόλης, Στόγιας, Σκήπος.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας με τη  λήξη του παιχνιδιού μοίρασε συγχαρητήρια όχι μόνο στους αθλητές μας, αλλά και στους αθλητές του Ερμή για την πολύ καλή εικόνα τους. Είπε χαρακτηριστικά «συγχαρητήρια στους αθλητές μου που παρά την απουσία του βασικού μας πασαδόρου και την αλλαγή συστήματος ανταποκριθήκανε τέλεια, κάνοντας το παιχνίδι εύκολο με την αγωνιστική τους εικόνα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ερμή που τα τελευταία χρόνια είναι άξιος αντίπαλος και που στις υποδομές δουλεύει πολύ σωστά. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, να έχουμε ένα πρωτάθλημα με πολλούς αγώνες, φέρνοντας περισσότερα παιδιά στο γήπεδο».