Ολα για ολα στη ρεβανς - ηττα με 3-2 στην Κερκυρα οι Κορασιδες

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισαν οι Κορασίδες μας στο 1ο παιχνίδι για την κατάκτηση της τρίτης (3ης ) θέσης στην Κέρκυρα από την Βολίδα, με το μυαλό μας πλέον να είναι  στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας την 1η Απριλίου. Στο παιχνίδι αυτό θέλουμε νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να κρεμάσουμε στο στήθος το χάλκινο μετάλλιο και να συνεχίσουμε την παράδοση των τελευταίων χρόνων-πέρυσι είχαμε κατακτήσει την δεύτερη (2η) θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Η κακή επιθετική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την κακή αμυντική μας λειτουργία αλλά και η έλλειψη ψυχραιμίας σε κομβικά σημεία του παιχνιδιού ήταν στοιχεία που μας στοίχισαν την ήττα. Βέβαια το χεράκι του έβαλε και ο διαιτητής κ. Πάγκαλης που με τα σφυρίγματά του ευνόησε την γηπεδούχο ομάδα. Και είναι η δεύτερη φορά φέτος μετά το παιχνίδι των γυναικών με την αντίστοιχη της Κέρκυρας.
Άξιον απορίας αλλά και αντικείμενο μελέτης για την διοργανώτρια Ε.Σ.Π.ΕΔ.Ε. είναι πως ένας διαιτητής σφύριξε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν δύο οι ορισμένοι διαιτητές…
Τα σετ: 22-25, 25-28, 18-25, 25-17, 15-13 με καθαρή διάρκεια παιχνιδιού 2 ώρες και 16 λεπτά.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Πορτοβάρα, Βαρέλη, Σάρκα, Παπαδημητρίου, Νταούλια, Λαϊνά, Δ. Κόκκινου λ./ Χρ. Κόκκινου.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης απογοητευμένος με την λήξη του παιχνιδιού είπε «χάθηκε μια μάχη, όχι όμως ο πόλεμος. Για να πάρουμε εμείς την τρίτη θέση πρέπει να έχουμε καλύτερη επιθετική ανάπτυξη και βέβαια το καλό πρόσωπο όλων των αθλητριών. Θα δουλέψουμε αυτές τις ημέρες πάνω στις αδυναμίες που δείξαμε στο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Όσο για την διαιτησία ουδέν σχόλιον».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιστροφή στην Άρτα ήταν αρκετά κουραστική και φτάσαμε ξεμερώματα Κυριακής λόγω  απαγορευτικού απόπλου από το λιμάνι της Κέρκυρας προς την Ηγουμενίτσα.