Οι πρωτες ανανεωσεις στους Ανδρες

Με την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών Χρήστου Κωστούλα, Γεώργιου Σαλεμή ο σύλλογός μας προέβει σε μια σειρά ανανεώσεων παικτών, κάνοντας αρχή από τους πιο παλιούς - έμπειρους και είναι Στάθης Μπίκας, Κέρι Τσίνα, Κώστας Κυριακίδης , Διονύσης Κουυτσούπας.
Ο πρεσβύτερος της ομάδος μας και με τις περισσότερες συμμετοχές , ο Στάθης Μπίκας που αγωνίζεται στη θέση του Κεντρικού είπε αμέσως το ναι στην πρόταση συνεργασίας, «υψώνοντας τοίχος» . Μετριόφρων εντός και εκτός γηπέδου δήλωσε στο
site της ομάδος μας «δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα, το οικογενειακό κλίμα που έχουμε εύχομαι να συνεχιστεί και με τη  σωστή καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μας, να πετύχουμε τους στόχους μας. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο δυνατό, υπάρχει πλέον η εμπειρία, δουλειά θέλουμε και όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».
Σειρά
πήρε ο αρχηγός μας Κέρι Τσίνα, ο αθλητής κομπιούτερ που πολλές φορές θυσιάζει το προσωπικό του εγώ για το εμείς και όπως λέει ο προπονητής μας «είναι το καλύτερο πολυεργαλείο που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του».
  Ο ίδιος ο Κέρι είπε «πάντα δίνω ότι έχω στο γήπεδο, μου αρέσει το κλίμα που έχουμε σαν ομάδα και βέβαια ευχαριστώ τον προπονητή μου Αποστόλη Πορτοβάρα που με εμπιστεύεται και μου δίνει το χρίσμα του αρχηγού. Πιστεύω ότι την νέα χρονιά θα παίξουμε πολύ καλύτερο Βόλεϊ, αρκεί να είμαστε συνετοί, προσγειωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά».
Ακολούθησε ο Διονύσης Κουτσούπας αθλητής κλειδί , υπεραπαραίτητος για την ομάδα μας και αυτό γιατί από πάνω του περνούν όλες οι ευθύνες της πρώτης μπάλας. Ήδη την περυσινή χρονιά ήταν πολύ σταθερός στο έργο του, με τον προπονητή μας να του δίνει τα εύσημα σε πολλά παιχνίδια. Ο ίδιος ο Διονύσης είπε «με τους συμπαίκτες μου είμαστε πάνω από όλα φίλοι, αγωνιζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, έχουμε καλή χημεία και με ευχαριστεί το γεγονός που θα συνεχίσω να προσφέρω στον Γ.Σ. Άρτας. Επίσης είναι σημαντικό που έχουμε αρχές στην ομάδα κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή μας και όπως πέρυσι θα δώσω τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».
Τέλος ο Κώστας Κυριακίδης αθλητής που μετά από απουσία 4 χρονών επέστρεψε πέρυσι μετά από παρότρυνση του προπονητή μας
 και έκανε έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο  δήλωσε «είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Γ.Σ. Άρτας και υπόσχομαι  να είμαι πολύ καλύτερος, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του προπονητή  προς το πρόσωπό μου. Δεν μας λείπει τίποτα, έχουμε τα πάντα από υλικό, έχουμε την συμπαράσταση της διοίκησης, επομένως στο χέρι μας  είναι να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε».
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανανεώσεις αθλητών!!!

     Τα παιχνίδια του Σ/Κ