Οι Ακαδημιες μας στο τουρνουα του Ερμη Ηγουμενιτσας

Στο μεγάλο τουρνουά Μινι Βολεϊ του Ερμή Ηγουμενίτσας και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα συμμετείχαν οι Ακαδημίες του συλλόγου μας χθες Κυριακή. Μάλιστα κλέψαμε τις εντυπώσεις τόσο εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι δύο προπονητές μας Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας μείνανε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα των παιδιών μας λέγοντας χαρακτηριστικά «δείξαμε πολύ καλά στοιχεία και περισσότερα από τα παραπάνω παιδιά θα προωθηθούν στα ηλικιακά τμήματα Παγκορασίδων-Παμπαίδων, όπως άλλωστε κάνουμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια».

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τον Ερμή Ηγουμενίτσας για την τιμή που μας έκανε να παραβρεθούμε στο τουρνουά που στιγματίστηκε με την παρουσία ενός από τους καλύτερους Έλληνες Βολεϊμπολίστες του Βασίλη Κουρνέτα. Ο παραπάνω πρώην αθλητής που βραβεύτηκε  από τον Ερμή Ηγουμενίτσας το διασκέδασε με την ψυχή του παίζοντας με τα μικρά παιδιά, δίνοντας ταυτόχρονα συμβουλές, αλλά και μοιράζοντας αυτόγραφα.
Τα χαμόγελα των παιδιών μας κατά την επιστροφή στην Άρτα από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας μας δίνουν δύναμη, κουράγιο αλλά και ταυτόχρονα μια μεγάλη ικανοποίηση ούτως ώστε σύλλογος και προπονητές να συνεχίσουμε το έργο μας, επενδύοντας πάνω τους.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η αποστολή μας ήταν από τις μεγαλύτερες –συνολικά είχαμε εννιά (9) ομάδες Κοριτσιών και δύο (2) αγοριών από Άρτα και πέντε (5) ομάδες Κοριτσιών από Νεοχώρι.
Στο τουρνουά  λάβανε μέρος περισσότερα από 500 παιδιά από συλλόγους της Πρέβεζας (Ακαδημία Πρέβεζας, Α.Ο. Πρέβεζας), Κέρκυρας (Βολίδα, Θινάλι), Γιάννενα (Ελπίδα, Φ.Ε.Ι., Ηρακλής, Πανηπειρωτικός), Ηγουμενίτσα (Ερμής, Φιλιάτες) και Άρτα (Γ.Σ.Άρτας, Φιλία).
Σημ.: τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ….