ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Με μεγάλα ψυχικά αποθέματα η ομάδα μας παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου κέρδισε τον Α.Ο Ηρακλή Ιωαννίνων που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστή στην ΕΣΠΕΔΕ αλλά και στην πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα.

Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα και κέρδισε στις λεπτομέρειες το 1ο σετ με 25-23.

Με τον αέρα του πρώτου σετ και με κεκτημένη ταχύτητα κέρδισε και το 2ο σετ με 25-17.

Στο 3ο σετ έγινε μάχη αλλά η ομάδα μας πιο ψύχραιμη και σίγουρη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κέρδισε το σετ με 25-20 και τον αγώνα με 3-0.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίχτριές μας ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μιας και το τελευταίο διάστημα είχαν να αντιμετωπίσουν αρνητικά σχόλια και κριτικές και έπρεπε να αποδείξουν ότι η ομάδα μας είχε παρόν αλλά και μέλλον. Έτσι με την σημερινή τους εμφάνιση έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν είμαστε μια μικρή ομάδα αλλά ένας υπολογίσιμος  αντίπαλος.

Καμία αθλήτρια δεν υστέρησε με την εμφάνιση της αλλά θα σταθούμε στην απόδοση της Μάρθας Γκίμπερτ που για μια ακόμα φορά ήταν εκπληκτική και άξια συμπαραστάτρια της η πασαδόρος μας Αλέξάνδρα Δημοθεόδωρου.

Πολύ καλή η διαιτησία  των Μπαλτζώη – Φλόυδα.

Έπαιξαν: Β.Πραμαγκιούλη , Ν.Παπαδημητρίου, Μ.Γκίμπερτ, Α.Δημοθεοδωρου, Θ.Βαρέλη, Φ.Ρίζου, Σ.Νταούλια, Κ.Μπίκα,Μ.Παπαδημητρίου,Δ.Κόκκινου, Α.Σάρκα, Ε.Κωστακιώτη , Ν.Καψούδα