Με το δεξι και οι Ανδρες μας

Θετική πρεμιέρα για τους Άνδρες μας που ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Φ.Ε. Ιωαννίνων με 3-0 σετ. Η γηπεδούχος ομάδα αρνήθηκε να πληρώσει τους διαιτητές του αγώνα (Αποστόλου, Γιαννόπουλος) με αποτέλεσμα να κλείσουν το φύλλο αγώνος με 3-0 και 75-00 πόντους υπέρ της ομάδος μας.
Κατόπιν συμφωνίας των δύο προπονητών Αποστόλη Πορτοβάρα και Δημήτρη Καλογήρου παίκτηκε το παιχνίδι με την ομάδα μας να κερδίζει 3-0 σετ (25-11, 25-17 και 25-14).
Στα θετικά και ευχάριστα η απόδοση των τριών παμπαίδων (
Σπύρου Ντάλια, Παύλου Στεργιούλη, Δημήτρη Καραγεώργου) που παίξανε πολύ καλά, αποδεικνύοντας ότι έχουν πολλά να δώσουν με τους τέσσερις (4) μεγάλους(Κώστα Κυριακίδη, Στάθη Μπίκα, Διονύση Κουτσούπα, Στράτο Αντωνίου) να τους αγκαλιάζουν και να δημιουργούν ένα καλό μίγμα.

Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας είπε για το παιχνίδι «παρά τις απουσίες παικτών-πήγαμε στα Γιάννενα με εφτά (7) και το λίμπερό μας Διονύση Κουτσούπα βασικό τεσσάρι μετά από 8 χρόνια παίξαμε κατά διαστήματα καλό Βόλεϊ και είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος. Θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω εγώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί με καλές ομάδες. Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν και οι μικροί με τους μεγάλους έχουν δημιουργήσει μια καλή χημεία. Στόχος μας η είσοδος στα play-off, δύσκολος στόχος, όχι όμως ακατόρθωτος. Θα το   παλέψουμε…».

Έπαιξαν για την ομάδα μας  Διονύσης Κουτσούπας, Δημήτρης Καραγεώργος, Σπύρος Ντάλιας, Στράτος Αντωνίου, Κώστας Κυριακίδης, Παύλος Στεργιούλης, Στάθης Μπίκας.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής καθώς και τη βαθμολογία μπορείτε να τα δείτε στις αντίστοιχες ενότητες Πρωταθλήματα 2018-19 και Βαθμολογία Ανδρών 2018-19.
Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook πατήστε ΕΔΩ