Με σπασμενα φρενα οι Παμπαιδες και 4 Χ 4

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει το ταξίδι της η ομάδα των Παμπαίδων που σήμερα νίκησε στα Γιάννενα τον Πανηπειρωτικό 3-0 και έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα. Και μαθηματικά με την σημερινή νίκη εξασφαλίσαμε την συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος που θα γίνει στην έδρα της ένωσης στα Γιάννενα στις 10 Ιουνίου, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά η ομάδα μας ξεκίνησε εντυπωσιακά, προηγήθηκε στο 1ο σετ 0-7 και 2-12 με τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα να κάνει σάρκα και οστά αυτό που είχε πει στα παιδιά στην τελευταία προπόνηση, χρησιμοποιώντας τους πιο μικρούς. Έριξε στο παιχνίδι τους Σκήπο, Μπόλη και Σεντόρη (1η συμμετοχή), αποσύροντας τους βασικούς Χουλιάρα, Στόγια, Καραγεώργο. Οι μικροί του Πανηπειρωτικού ξεθάρρεψαν και μειώνοντας αρχικά σε 10-20, χάσανε αξιοπρεπώς το σετ 15-25.
Στο 2ο σετ συνέχισε να έχει βασικούς τους Σκήπο, Μπόλη και μέχρι τον 7ο πόντο πηγαίναμε πόντο-πόντο. Με επιθέσεις πρώτου χρόνου του Στόγια ξεφύγαμε 7-10 και χωρίς λάθη καταφέραμε να ξεφύγουμε με 8 πόντους 10-18. Ο Πανηπειρωτικός πιέζοντας από το σέρβις μας δημιούργησε κάποια προβλήματα, μείωσε σε 15-20 και 17-23, όμως ψύχραιμα κατακτήσαμε και το 2ο σετ με 18-25.
Όπως στο 1ο σετ το ξεκίνημά μας ήταν εντυπωσιακό, προηγηθήκαμε 0-4, 6-10 και 7-15 στα μισά. Είσοδος και των τριών μικρών στο παιχνίδι (Σκήπος, Σεντόρης, Μπόλης)πάλι από τον προπονητή μας , ο ρυθμός μας δεν έπεσε και προηγηθήκαμε 10-19 με διαφορά 9 πόντων. Ο Πανηπειρωτικός παίζοντας το τελευταίο του χαρτί μας πίεσε αρκετά από το σέρβις και μας πήρε αρκετούς πόντους, αφού οι βασικοί μας ακραίοι ήταν εκτός. Με σερί 5-0 μείωσε σε 15-19 και μετέπειτα σε 17-21. Με επίθεση του Μπόλη και μπλοκ του Καραγεώργου προηγηθήκαμε 17-23, κατακτώντας τελικά το σετ 20-25 και το παιχνίδι με 3-0.
Οι δύο που ξεχώρισαν από την ομάδα μας ήταν ο Στόγιας (όσο έπαιξε) ήταν και πάλι ανίκητος πάνω στο φιλέ, όπως και ο Χουλιάρας που είχε άριστη στατιστική στην επίθεση.
Από τον Πανηπειρωτικό Γεροδήμος και Γώγος ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Γκοργκόλη.
Πανηπειρωτικός: Γεροδήμος Σπ., Γεροδήμος Αλ., Γώγος, Ντανίκας, Αναστασίου, Γιάννης/ Αποστόλου, Σούλτης
Γ.Σ. Άρτας: Χουλιάρας, Στόγιας, Αγγέλης, Στεργιούλης, Ντάλιας, Καραγεώργος/ Μπόλης, Γουγούλας, Σκήπος, Σεντόρης.

Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας είπε με την λήξη του παιχνιδιού «συγχαρητήρια αρχικά στην ομάδα του Πανηπειρωτικού για την πολύ αξιόλογη προσπάθειά της και να έχουν υπομονή, τα αποτελέσματα θα έρθουν με το χρόνο. Σήμερα είχαμε διαφορά δυναμικότητας , είχα την ευκαιρία να βάλω τους μικρούς, που γενικά πήγανε καλά. Μακάρι να είχα και τους υπόλοιπους μαζί (Λαινά, Π. Σταμούλη, Ο. Σταμούλη, Αναστασιάδη) για να έπαιρναν και αυτοί χρόνο συμμετοχής. Συγχαρητήρια σε όλους τους  αθλητές μου, το ταξίδι συνεχίζεται…»