Με ηττα κλεισανε την χρονια οι Γυναικες μας

Ούτε σήμερα μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη απέναντι στον Ιωνικό, παρότι προηγηθήκαμε 2-0 σετ και ολοκληρώσαμε ένα καταστροφικό δεύτερο γύρο έχοντας μόνο μία (1) νίκη και έξι (6) ήττες, αντίθετα με τον 1ο γύρο που είχαμε πορεία πρωταθλητισμού με πέντε (5) νίκες και δύο (2) ήττες. Η εξήγηση είναι απλή και έχει να κάνει με τις αναγκαστικές απουσίες αθλητριών που σταματήσαμε να αθλούνται λόγω μαθημάτων-μαθήτριες Γ΄ Λυκείου και βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής τους.
Στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης έδωσε την ευκαιρία σε όλες να παίξουν
(απουσιάζανε Παπαδημητρίου Ν., Κουρκούτα, Βαρέλη, Πραμαγκιούλη) και αυτό το πληρώσαμε, αφού ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε και με αντεπίθεση διαρκείας έκανε ολική ανατροπή και από 2-0, μας κέρδισε 3-2 σετ. Η ομάδα μας μετά τα δύο πρώτα σετ  που έπαιξε καλό Βόλεϊ έχασε την συνοχή της, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και ο Ιωνικός εύκολα ισοφάρισε σε 2-2. Στο 5ο σετ όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τον Ιωνικό στις δύο τελευταίες φάσεις να έχει την τύχη με το μέρος του και με 13-15 να παίρνει την πολύτιμη νίκη που στα play-out που ακολουθούν τον φέρνει  στην 2η θέση με δύο (2) βαθμούς, έναντι τριών (3) της Βολίδας και ενός (1) του Παναιτωλικού που επίσης νίκησε στην Κέρκυρα με 3-2 σετ.
Τα σετ: 25-15, 25-23, 19-25, 13-25, 13-15.
Έπαιξαν για την ομάδα μας: Πορτοβάρα, Μπίκα, Σωτηρίου, Α. Δημοθεόδωρου, Ρίζου, Νταούλια, Χρ. Κόκκινου λ./ Δ. Κόκκινου, Ι. Δημοθεόδωρου, Λαϊνά, Σάρκα.