Κατωτερες των προσδοκιων οι Κορασιδες μας και ηττα απο Ηρακλη με 3-0 σετ

Την χειρότερη φετινή εμφάνιση κάνανε οι Κορασίδες μας και δικαίως χάσαμε από τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-0 στον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Ο Ηρακλής που δεν ήταν το «σκιάχτρο» των προηγούμενων ετών, αλλά και πάλι με το όνομά του φοβίζει τους αντιπάλους. Τα δύο πρώτα σετ τα πήρε ο Ηρακλής εύκολα με 16-25, ενώ στο 3ο που η ομάδα μας ανέβηκε, το σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Προηγηθήκαμε 21-17 και 23-21, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος και με πρωταγωνίστριες τις Ράπτη, Θεοδωράκη από το σέρβις ο Ηρακλής το γύρισε και το κέρδισε 23-25 και το παιχνίδι με 3-0 σετ. Από την ομάδα μας η Βαρέλη ήταν με διαφορά η καλύτερη, όπως επίσης και η Παπαδημητρίου που έπαιξε καταπληκτική άμυνα. Οι υπόλοιπες κυμάνθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα.
Αρίστη η διαιτησία των  κ. Μπαλτζώη, Φωτιάδη.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Θ. Πορτοβάρα, Σάρκα, Νταούλια, Παπαδημητρίου, Λαϊνά, Βαρέλη, Χρ. Κόκκινου λ./ Α. Πορτοβάρα, Σεντόρη.
Στον άλλο ημιτελικό ο Φιλαθλητικός νίκησε στην Κέρκυρα την Βολίδα με 3-0 σετ και χωρίς συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Ηρακλή φέτος θα βρεθούν αντίπαλοι στον μεγάλο τελικό, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης απογοητευμένος από την εμφάνιση των κοριτσιών μας είπε «δυστυχώς για άλλη μια φορά μας λύγισε το όνομα του Ηρακλή και βασικά ατού μας βρέθηκαν σε κακή μέρα. Αυτά έχει ο Αθλητισμός, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς απαλλαγμένοι από το άγχος να παίξουμε καλά, γιατί πραγματικά σήμερα δεν αξίζαμε τέτοια εμφάνιση».