Ηττα για τις Γυναικες στην Κερκυρα

Με πολλές απουσίες (Σωτηρίου, Ρίζου, Κουρκούτα, Α. Δημοθεόδωρου, Ι. Δημοθεόδωρου) και με υπηρεσιακή πασαδόρο την Πραμαγκιούλη ταξιδέψανε οι Γυναίκες στην Κέρκυρα όπου και γνωρίσαμε την ήττα από την Βολίδα με 3-1 σετ. Τα δύο πρώτα σετ τα χάσαμε εύκολα 25-15, 25-17, αντιδράσαμε κατακτώντας το 3ο σετ 19-25 και είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Προηγηθήκαμε 23-24, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη γνώμη, όχι μόνο δεν έδωσε πιαστό στην αντίπαλη ομάδα, αλλά στη επόμενη φάση χρέωσε την πασαδόρο μας και με 26-24 η Βολίδα πήρε το σετ και το τρίποντο με 3-1.
Με την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης εμφανώς απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδος μας, στάθηκε και στην άδικη-διπλή απόφαση του διαιτητή που καθόρισε το σετ και το αποτέλεσμα, λέγοντας χαρακτηριστικά «σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της  ομάδος μου, αλλά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω αν το επέτρεπε ο διαιτητής».
Έπαιξαν για την ομάδα μας Πραμαγκιούλη, Πορτοβάρα, Βαρέλη, Σάρκα, Νταούλια, Μπίκα, Παπαδημητρίου Ι.  λ./ Παπαδημητρίου Μ.