Ηττα απο ΑΓΣΙ οι Παιδες

Με ήττα ολοκληρώσανε τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα οι Παίδες του συλλόγου μας από τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με 3-0 σετ. Η ομάδα μας στο 1ο σετ ήταν πραγματικά «κοιμώμενη», το χάσαμε εύκολα 17-25, ενώ τα άλλα τα χάσαμε στις λεπτομέρειες 23-25, 25-27. Η μάλλον η καλύτερη έκφραση ήταν τα «δωρίσαμε», αφού μετά τον 21ο πόντο χάσαμε όλα τα σέρβις μη έχοντας καθαρό μυαλό και υπομονή. Αντίθετα η ομάδα των Ιωαννίνων με πρωταγωνιστές τους Μάντζιο, Καρατζόγλου που έχουν και την εμπειρία από παιχνίδια Ανδρών τα έκαναν όλα  και συνέβαλαν στα μέγιστα στην νίκη της ομάδος τους.

Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε και τους 11 αθλητές που δήλωσε στο φύλλο αγώνος(απουσίαζε ο Χουλιάρας), ανακάτεψε αρκετές φορές την τράπουλα, όμως τα λάθη στα τελειώματα των σετ μας στοίχισαν κάτι καλύτερο. Είπε χαρακτηριστικά «συγχαρητήρια στον Α.Γ.Σ.Ι. για την νίκη του» συνεχίζοντας «αν και δουλέψαμε σε σέρβις τακτικής στην τελευταία προπόνηση, σήμερα οι αθλητές μου δεν είχαμε καθαρό μυαλό όπως και σωστή οργάνωση. Παρόλα ταύτα το παλέψαμε και αν βάζαμε τουλάχιστον δύο σέρβις μέσα στα τελειώματα των δύο σετ, η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική. Η εμπειρία που μας λείπει είναι καθοριστικός παράγοντας και αποκτιέται από τέτοιου είδους παιχνίδια. Συνεχίζουμε…»
Έπαιξαν για την ομάδα μας: Βούλγαρης Χρήστος, Στόγιας Στέλιος, Αντωνίου Λάμπρος, Αναστασιάδης Σπύρος, Γεώργιος Αναστασιάδης, Στεργιούλης Παύλος, Καστός Ηλίας λ./ Σκήπος Νίκος, Καραγεώργος Δημήτρης, Βασιούλας Παύλος, Ντάλιας Σπύρος