Ετοιμα προς πωληση τα εισιτηρια διαρκειας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τις επόμενες μέρες θα είναι στη διάθεσή σας τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας. Το σωματείο μας έχει ανάγκη οικονομικής υποστήριξης για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας στα πρωταθλήματα και δεν συμμετέχουμε σε λίγα... (Ανδρών, Γυναικών,  Κορασίδων, Παίδων, Παγκορασίδων και Παμπαίδων).  Τα έξοδά μας έχουν να κάνουν με αποζημιώσεις-οδοιπορικά διαιτητών, μετακινήσεις, οδοιπορικά αθλητών, αγορά αθλητικού υλικού και ότι άλλο προκύψει καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Το ποσό είναι συμβολικό, πουλιούνται 10 ευρώ και με αυτά μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες Ανδρών και Γυναικών του σωματείου μας καθώς και όλων των ηλικιακών πρωταθλημάτων, περίπου  40 παιχνίδια εντός έδρας.
Με την πολιτεία  απούσα τα τελευταία χρόνια σας καλούμε να μας βοηθήσετε με την αγορά ενός εισιτηρίου, καλώντας σας ταυτόχρονα να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια των αθλητών-τριών μας, να ανεβάσουμε ψηλά το Βόλεϊ της Άρτας.
Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τον έφορό μας Λευτέρη Βαρέλη και τους δύο προπονητές μας Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα.
Μαζί …γράφουμε….ιστορία διαρκείας!!!