Επιτελους εγκαινια στο Τ9 στους Κωστακιους

Εγκαινιάστηκε το Τ9 το κλειστό γυμναστήριο στους Κωστακιούς που αποτέλεσε για την Άρτα ένα «σύγχρονο γεφύρι». Ο Δημοτική αρχή με προεξέχοντα τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη  έτρεξαν πολύ το έργο, ένα έργο που πραγματικά αποτελεί στολίδι για την περιοχή μας και γενικότερα για την Δυτική Ελλάδα. Έγιναν αγώνες επίδειξης Χάντμπολ, Μπάσκετ και Βόλεϊ. Η ομάδα μας απάντησε θετικά στην πρόταση του Δήμου και οι μεν  Άνδρες παίξανε με την  Αναγέννηση, οι δε Γυναίκες με την Φιλία Άρτας. Και ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και τις προπονήσεις, σε ένα γυμναστήριο που ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να δοθεί και στο άθλημά μας και να μη  είναι μόνο "κλειστό" για το Μπάσκετ.
Ευχόμαστε όπως είπε και ο κ. Τσιρογιάννης το γυμναστήριο να φέρει πολλές επιτυχίες στον Αρτινό αθλητισμό και να αποτελέσει πόλο έλξης της νεολαίας μας.
Στους Άνδρες ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας έδωσε την χαρά να αγωνιστεί όλη η περυσινή ομάδα και ήταν Κώστας Κυριακίδης, Λέο Σάνκα, Στράτος Αντωνίου, Στέλιος Στόγιας, Γιάννης Μαραγγιανός, Διονύσης Κουτσούπας, Κέρι Τσίνα, Δημήτρης Καραγεώργος, Σπύρος Ντάλιας και Γεώργιος Σαλεμής. Για τον τελευταίο ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μιας και αποχωρεί από την πόλη μας επιστρέφοντας στην πατρίδα του την Χαλκίδα, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του. Ελπίζουμε το όμορφο ταξίδι στην πόλη μας να του άφησε ευχάριστες εικόνες και αναμνήσεις και τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας και μέλος της ομάδος μας.
Στις Γυναίκες ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης επίσης έδωσε την χαρά να παίξουν  όλες οι αθλήτριες που προετοιμάζει για τις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς και είναι Βάσω Πραμαγκιούλη, Κωνσταντίνα Μπίκα, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Θεοδώρα Βαρέλη, Φωτεινή Ρίζου, Σάρα Νταούλια, Αγγελική Σάρκα, Δέσποινα Κόκκινου, Έλενα Σεντόρη, Μελιτίνα Παπαδημητρίου, Ειρήνη Σκαμνέλου, Ναταλία Καψούδα.