Εμφατικη νικη και...προκριση στην επομενη φαση

Εμφατική νίκη πέτυχαν οι Κορασίδες μας επί του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας με 3-0 σετ και δύο αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εξασφαλίσανε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, έχοντας πολύ καλό σέρβις, αναγκάζοντας την γηπεδούχο ομάδα σε συνεχόμενα λάθη και με 25-06, 25-04 προηγηθήκαμε εύκολα 2-0.  Στο 3ο σετ ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης έβαλε όλες τις Παγκορασίδες, ο ρυθμός μας έπεσε, όμως ποτέ δεν απειληθήκαμε, με 25-15 πήραμε το σετ και το παιχνίδι με 3-0.
Πολλά χαμόγελα από τον προπονητή μας που για πρώτη φορά είδε την ομάδα μας να είναι σοβαρή, να έχει διάρκεια στην απόδοση, λέγοντας «σήμερα ήμασταν ομάδα, δεν κάναμε λάθη και δείξαμε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες».
Αρίστη η διαιτησία του κ. Φωτιάδη.
Αναλυτικά το παιχνίδι
Στο 1ο σετ η ομάδα μας με πρωταγωνίστριες στο σέρβις τις Πορτοβάρα Θ., Νταούλια περιόρισε τον Α.Γ.Ο.Φ. σε παθητικό ρόλο και προηγηθήκαμε 1-9, 3-18. Εύκολα το κατακτήσαμε 06-25.
Στο 2ο ήταν η σειρά των Παπαδημητρίου, Νταούλια, Βαρέλη  να κάνουν πάρτι από το σέρβις και εξίσου εύκολα το κερδίσαμε 04-25. Αρχικά ξεφύγαμε 1-6, 2-18 και 3-24.
Στο 3ο σετ ο Α.Γ.Ο.Φ. εκμεταλλεύτηκε την είσοδο των πιο μικρών(Α. Πορτοβάρα, Ζυγούρη, Χρ. Κόκκινου) και άπειρων αθλητριών μας και μετά το 2-8 μας πλησίασε, μειώνοντας στα μισά περίπου 14-18. Θ. Πορτοβάρα και Νταούλια με το σέρβις έβαλαν τέλος στα όνειρα της ομάδος του Σιαμαντά και  με σερί 1-7 πήραμε το σετ 15-25 και το παιχνίδι με 3-0.
Τα λόγια του προπονητή μας τα λένε όλα "ήμασταν ομάδα σήμερα και όλες προσέφεραν το δικό τους λιθαράκι για την σπουδαία μας εικόνα". Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβοδίκαιοι η Βαρέλη έκανε καταπληκτική εμφάνιση ειδικά στη επίθεση που δεν έφαγε ούτε ένα μπλοκ, τελειώνοντας όλες τις επιθέσεις που πήρε.
Έπαιξαν:
Θ. Πορτοβάρα, Βαρέλη, Νταούλια, Σάρκα, Παπαδημητρίου, Λαϊνά, Δ. Κόκκινου λ./ Α. Πορτοβάρα, Σεντόρη, Ζυγούρη, Χρ. Κόκκινου.
Για τον Α.Γ.Ο.Φ. αγωνίστηκαν Εξάρχου Π., Συμεωνίδη, Κούκα Ε., Παπαπάνου Π.,Παπαπάνου Α., Δημητρίου, Εξάρχου Θ. λ./Σιαμαντά, Κούκα Μ., Πίρρα, Πάνου, Κατσουλάρη, Χήρα, Γούλα.