Ακαδημιες: η πρωτη ομαδα της πολης σε περιμενει!!!

Αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι Ακαδημίες του συλλόγου για την νέα σαιζόν 2018-19  με τις προπονήσεις όπως κάθε χρόνο να γίνονται στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας.
Μετράμε επτά (7) χρόνια λειτουργίας και τα περισσότερα παιδιά που δουλέψανε συνδυάζοντας μάθηση με διασκέδαση καταφέρανε με την εξέλιξή τους να προωθηθούν στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας, φέρνοντάς μας μεγάλες επιτυχίες. Στους Παμπαίδες για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά κατακτήσαμε στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. το πρωτάθλημα, οι Κορασίδες μας πέρυσι φτάσανε στον τελικό κατακτώντας την δεύτερη (2η) θέση, ενώ οι Παγκορασίδες μας για τρία (3) συνεχόμενα χρόνια κατακτήσανε την τρίτη (3η) θέση. Μάλιστα οι Παμπαίδες μας συμμετείχανε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Ορεστιάδα, τερματίζοντας στην 9η Πανελλήνια θέση.
Φέτος γίνεται το βήμα παραπάνω και σχεδόν τα ¾ των παραπάνω παιδιών θα στελεχώσουν τα μεγάλα τμήματα Ανδρών-Γυναικών.
Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για τις επιτυχίες μας παρά μόνο η συστηματική και σε βάθος δουλειά που γίνεται από τους αξιόλογους προπονητές μας - άλλωστε γι΄αυτό σας προτρέπουμε και φέτος να έρθετε κοντά μας. 
Η εμπιστοσύνη που δείξατε-δείχνεται στους δύο προπονητές μας Γιάννη Σταμούλη, Αποστόλη Πορτοβάρα ευχόμαστε να συνεχιστεί και από σήμερα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6936691057, 6947729300, 6977130152, κάνοντας την εγγραφή των παιδιών σας στον σύλλογό μας. Ραντεβού στο γήπεδο…
Η πρώτη ομάδα της πόλης μας σε περιμένει!!!