3 στα 3 οι Παμπαιδες μας, 3-0 τον Ερμη

Με το ίδιο σκορ όπως στην Ηγουμενίτσα, οι Παμπαίδες μας επικρατήσανε του Ερμή 3-0, πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο μετά και την χθεσινή νίκη επί του Α.Ο. Πρέβεζας με 3-2 σετ.
Στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε για τουλάχιστον δύο σετ παιδιά γεννηθέντα το 2004, 2006 και 2007 (Σταμούλης Παναγιώτης, Μπόλης Νίκος, Λαϊνάς Δημήτρης, Σταμούλης Ορέστης), παιδιά που έδειξαν ότι με σωστή και σκληρή δουλειά θα έχουν λαμπρό μέλλον.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο 28 Απριλίου στα Γιάννενα με τον Πανηπειρωτικό.
Αναλυτικά το παιχνίδι
Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημά μας, προηγηθήκαμε 8-1, περιορίζοντας τον Ερμή σε παθητικό ρόλο. Η διαφορά στα μισά έγινε διψήφια 17-7, με τον προπονητή μας να αποσύρει τους
Στεργιούλη, Χουλιάρα, Καραγεώργο, βάζοντας   τους Σκήπο, Λαϊνά , Π. Σταμούλη. Ο ρυθμός μας δεν έπεσε, προηγηθήκαμε 20-11 όταν και ο Ερμής αντέδρασε, μειώνοντας σε 20-15. Η ανωτερότητά μας πάνω στο φιλέ με τον Στόγια πρωταγωνιστή που πάλι κατέβασε τα ρολά στους αντιπάλους, μας έδωσε το 1ο σετ με 25-18.
Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ προηγηθήκαμε αρχικά 7-2, 10-4 και στα μισά αποκτήσαμε διαφορά 10 πόντων 16-6. Ο προπονητής μας απέσυρε
Στεργιούλη, Καραγεώργο, Χουλιάρα βάζοντας ξανά στο παιχνίδι Σκήπο, Λαϊνά, Μπόλη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παίξουν μέχρι τέλος. Ο Ερμής με τους Μιχαλά, Σβεντζούρη τρέξανε ένα σερί 8-0, μειώνοντας σε 16-14. Time-out  για την ομάδα μας, να εκμεταλλευτούμε το κέντρο ζήτησε ο προπονητής μας, όπερ και εγένετο. Ο Στόγιας σαν σε προπόνηση, τέλειωσε 4 πρώτους χρόνους δίνοντας μας διαφορά ασφαλείας 7 πότων 21-14. Παρά την πίεση του Ερμή εύκολα κατακτήσαμε το σετ 25-20.
Το 3ο σετ ήταν και το πιο ανταγωνιστικό του παιχνιδιού. Σε αυτό συνετέλεσαν και η εξάδα που έβαλε στο παιχνίδι ο προπονητής μας, ξεκινώντας με ακραίους τους μικρούς  Σταμούλη Π., Σκήπο. Όπως επίσης στο παιχνίδι έριξε και τους Μπόλη, Λαϊνά, ενώ σε όλο το σετ λίμπερο έπαιξε ο Ο. Σταμούλης μαθητής Ε΄ Δημοτικού. Μέχρι τον 8ο πόντο είχαμε συνεχόμενες ισοπαλίες. Ο Ερμής μάλιστα πήρε προβάδισμα στο σκορ 9-11, αυξάνοντας την διαφορά στα μισά στους 4 πόντους 11-15.  Διαφορά που διατήρησε έως τον 20ο πόντο, προηγούμενος 16-20. Ο προπονητής μας κάλεσε time-out έριξε  στο παιχνίδι την βασική εξάδα και χωρίς κανένα λάθος, βγάζοντας ταυτόχρονα ωραίες φάσεις , κατακτήσαμε το σετ 25-20, με τρομερό 1ο χρόνο του Στόγια, τρέχοντας σερί 9-0.
Αρίστη η διαιτησία του κ. Γκοργόλη.
Έπαιξαν για την ομάδα μας: Στόγιας, Στεργιούλης, Αγγέλης, Χουλιάρας, Στεγιούλης, Ντάλιας, Ο. Σταμούλης λ./ Γουγούλας, Π. Σταμούλης, Σκήπος, Λαϊνάς, Μπόλης.
Για τον Ερμή αγωνίστηκαν οι: Κιαπές, Σβεντζούρης, Μιχαλάς, Γούλας, Κολλιάκης, Ντόκος/ Πέτσης, Μάης.
Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Στόγιας που δεν έχει αντίπαλο στην ηλικία του και σε κάθε παιχνίδι δείχνει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Ένα παιδί που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και που οι ομοσπονδιακοί προπονητές να ρίξουν τα βλέμματα πάνω του. Για την ομάδα του Ερμή  καλύτερος ήταν ο Μιχαλάς.