2η στην Περιφέρεια η Νεφέλη Σωτηρίου στο Κ16 με συμπαίκτρια την Αγγελική Ράπτη


Στην Πρέβεζα χθες Τετάρτη 2 Ιουλίου διεξήχθη το 2ο τουρνουά Κ16 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., όπως επίσης και το 1ο τουρνουά Κ19.

Η Νεφέλη Σωτηρίου αθλήτρια του συλλόγου μας με συμπαίκτρια την Αγγελική Ράπτη πάλι χάσανε στον τελικό από τις Γιαννιώτισσες Χριστίνα Μπαρμπούτη-Βάσια Ζέρβα, αυτή την φορά με 2-1 σετ και κατακτήσανε την 2η θέση στην Περιφέρειά μας, αντίθετα με την δυάδα από τα Γιάννενα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα και θα εκπροσωπήσουν την περιφέρειά μας στα τελικά που θα γίνουν στην Πάτρα. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχε και δεύτερη ομάδα από το σύλλογό μας οι Θεοδώρα Πορτοβάρα-Κατερίνα Προτοντουάρι, που όμως δεν μπορέσανε να πλασαριστούν στην 4άδα, λόγω απειρίας, όμως οι εμπειρίες που αποκτήσανε θα είναι υπερπολύτιμες για το μέλλον.
Στην κατηγορία Κ19 στα Αγόρια την 1η θέση κατακτήσανε οι Λεωνίδας Σακκάς-Ιάσωνας Κανέλλος που νικήσανε στον τελικό τον Λάμπρο Αθανασίου (αθλητής της ομάδος μας)- Κώστα Μπουτόπουλο. Την  3η θέση κατέκτησε το δίδυμο Μαζιώτης-Νάτσης από το Αγρίνιο.

Στην ίδια κατηγορία Κ19 και στα Κορίτσια είχαμε και πάλι εκπροσώπηση από τις Άννα Ζιώβα-Ναταλία Μίγδου, που παρά τα πολύ καλά τους παιχνίδια, δεν μπορέσανε να πλασαριστούν στην 3άδα. Την 1η θέση κατέκτησαν οι Σιούλα-Παπαδοπούλου από την Πρέβεζα.
Το Κ19 θα συνεχιστεί το Σάββατο στο Αγρίνιο, όπου και θα αναδειχθούν οι φετινοί πρωταθλητές στην Περιφέρειά μας.