Ώρα τελικού


Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην Πρέβεζα στις 5:00 μ.μ. θα αντιμετωπίσουμε στον Τελικό Κυπέλλου την Γ.Ε. Μεσολογγίου, διεκδικώντας το τρόπαιο του Κυπελλούχου 2013-14 της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες, όπου και οι προπονητές μας δώσανε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες μας που επικεντρώθηκαν σε ένα μόνο «να χαρούμε τον τελικό, ανεξαρτήτου αποτελέσματος».
Το δυσάρεστο, αλλά και αναπόφευκτο είναι η παράταξη της ομάδος μας στο γήπεδο χωρίς τους δύο διαγώνιους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αφού είναι 17 Νοέμβρη και συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας της Ενόπλων δυνάμεων.
Ήδη χθες οι προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας, Γιάννης Σταμούλης ανακοίνωσαν την 12άδα και είναι μέσα 5 Άνδρες και 7 Παίδες ήτοι: « Πλακιάς Κώστας, Χαττάρι Ιωσήφ, Δάσκαλος Κώστας, Τάνας Λευτέρης, Τσήνα Κέρι, Κομζιάς Θεοφάνης, Ζαχάρος Δημήτρης, Λιανός Αλέξης, Κουτσούπας Διονύσης, Κωστανίκος Αλέξανδρος, Μαζιώτης Μανώλης και Αθανασίου Λάμπρος».
Αποστόλης Πορτοβάρας: « Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας να έχουμε φτάσει στον τελικό και να διεκδικούμε το τρόπαιο. Βέβαια έχουμε την ατυχία να μην είναι στην αποστολή οι δύο διαγώνιοι λόγω εκτάκτων μέτρων για το Πολυτεχνείο, όμως αυτό δεν μας πτοεί, αφού θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και πραγματικά να χαρούμε τον Τελικό, αφού για μας είναι γιορτή. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους αντιπάλους, που πραγματικά φέτος φτιάξανε μια σπουδαία ομάδα και είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και των δύο τίτλων στην Περιφέρειά μας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη, όμως αν χάσουμε από έναν καλύτερο αντίπαλο, θα δώσουμε το χέρι στους αντιπάλους γιατί αυτές είναι οι αρχές του Αθλητισμού».

Η ομάδα μας θα δώσει και άλλο ένα παιχνίδι την Κυριακή στις 12:00 στην Κλειστή αίθουσα του 4ου Γυμνασίου οι Νεάνιδες θα αντιμετωπίζουν τον υποψήφιο Πρωταθλητή Ηρακλή Ιωαννίνων, σε ένα παιχνίδι όπου μόνο εμπειρίες μπορούμε να αποκομίσουμε, γιατί για νίκη ούτε λόγος.
Σας περιμένουμε κοντά μας γιατί το ζεστό χειροκρότημά σας μας δίνει κουράγιο και φτερά για το μέλλον.