Τρεις οι μάχες και αυτό το Σαββατοκύριακο


Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η ομάδα μας ρίχνεται στη μάχη σε τρία μέτωπα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αύριο Σάββατο για το πρωτάθλημα των Κορασίδων υποδεχόμαστε στις 12:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας τον Παναιτωλικό, με στόχο την νίκη και το 2 στα 2. Και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και με τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας οι προπονητές μας θα χρησιμοποιήσουν ως επί το πλείστον κοπέλες γεννηθέντες το 2000 και 2001 (Πανκορασίδες), υποστηρίζοντας το μοντέλο τριετής ανάπτυξης  που οι ίδιοι καταρτίσανε με κορύφωση της προπόνησης το 2015. Και θα είναι οι Άννα Ζιώβα, Ναταλία Μίγδου, Ελπινίκη Σωτηρίου, Μαρία Γούλα, Δέσποινα Καυκιά, Δήμητρα Σβεντζούρη, Αναστασία Δήμου, Νεφέλη Σωτηρίου, Θεοδώρα Κοσμά, Κατερίνα Προτοντουάρι, Φωτεινή Ρίζου, Βερόνικα Παπαγεωργίου, Θεοδώρα Πορτοβάρα.  
Την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. στη Λευκάδα αντιμετωπίζουμε τις Ελπίδες σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την 2η θέση στον όμιλό μας και την πρόκριση στα play-off. Παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού οι προπονήσεις που έγιναν ήταν ελάχιστες και απουσιάζανε βασικές αθλήτριες λόγω ιώσεων και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη που είπε «δεν προετοιμαστήκαμε κατάλληλα αυτή την βδομάδα αφενός λόγω ιώσεων και αφετέρου λόγω του πολικού ψύχους που επικρατούσε στο σχολείο που κάνουμε προπόνηση και σκοπός μου ήταν να διαφυλάξω την σωματική ακεραιότητα των αθλητριών μου πάνω από όλα. Θα πάμε για την νίκη, όπως κάναμε και στο 1ο παιχνίδι για να κλειδώσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Στην αυριανή τελευταία προπόνηση ο κ. Σταμούλης θα ανακοινώσει την 12άδα που κατά πάσα πιθανότητα θα στηρίζεται στις Δήμητρα Φασουλή, Χριστίνα Δαλακλή, Ελένη Πλακιά, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Κωνσταντίνα Μπίκα, Νεφέλη Σωτηρίου, Βάσω Πραμαγκιούλη, Αναστασία Δήμου, Ελπινίκη Σωτηρίου, Ναταλία Μίγδου, Ναταλία Παπαδημηρίου και Βιβή Κουρκούτα.
Τέλος Δευτέρα βράδυ στις 8:00 μ.μ. στην Πρέβεζα οι Άνδρες μας αντιμετωπίζουν τον Α.Ο. Πρέβεζας σε ένα παιχνίδι όπου θέλουμε την νίκη για να διατηρηθούμε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την νίκη βέβαια θα επιδιώξει και ο Α.Ο. Πρέβεζας που έχει ίδιους στόχους με μας, την πρόκριση δηλαδή στην 4άδα του πρωταθλήματος και αναμένεται ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.
Λόγω του εορταστικού ωραρίου και λόγω εκδρομών η ομάδα δεν έκανε καθόλου προπόνηση όλη την βδομάδα και δεν μπορεί να κάνει ούτε αύριο, αφού ο προπονητής μας θα απουσιάζει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Και βέβαια στο παιχνίδι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τους Φάνη Παυλάκη, Κώστα Δάσκαλο, Γεώργιο Τασηνίκο και Κώστα Πλακιά που θα απουσιάζουν ο μεν πρώτος είναι τραυματίας, οι δε άλλοι λόγω δουλειάς. Την ομάδα θα απαρτίσουν οι: Αλέξανδρος Κωστανίκος, Ιωσήφ Χαττάρι, Λευτέρης Τάνας, Κέρι Τσήνα, Λάμπρος Αθανασίου, Φάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Αλέξανδρος Λιανός, Διονύσης Κουτσούπας και Μανώλης Μαζιώτης.