Το ταξίδι στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε στην Πάτρα


Το ταξίδι στο Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώθηκε για τους Άνδρες μας στην Πάτρα, όπου ηττηθήκαμε από την Ε.Α.Πατρών με 3-1 σετ.
Η ομάδα μας παρά τις απουσίες της – ταξίδεψε στην Πάτρα με 9 αθλητές, έπαιξε κατά διαστήματα καλό Βόλεϊ, όμως η Ε.Α.Π. με όπλο το σέρβις της νίκησε δίκαια και πήρε την πρόκριση για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου.
Στο 1ο σετ η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 6-0, 8-1 με συνεχόμενα λάθη στην υποδοχή, λόγω της διαφορετικής μπάλας που χρησιμοποίησαν οι γηπεδούχου (gala αντί mikasa). Σιγά σιγά προσαρμοστήκαμε και με ένα σερί 3-12 περάσαμε μπροστά στο σκορ 11-13 και με καλό μπλοκ πήραμε το 1ο σετ 21-25.
Στο 2ο η πίεση των γηπεδούχων από το σέρβις έγινε πιο έντονη και εκμεταλλευόμενη τους 8 άσσους ξεφύγανε στο σκορ και παρά την προσπάθεια της ομάδος μας, το χάσαμε 25-19.
Και στο 3ο σετ η υποδοχή μας δεν ήταν καλή, όμως κρατηθήκαμε στο σετ, χάρις στα πολύ καλά σέρβις μας, ειδικά από τους Αθανασίου, Τσήνα μέχρι το 19-17. Δύο συνεχόμενοι άσσοι του πολύ καλού πασαδόρου της Πατρινής ομάδος, οριστικά έδωσαν τέλος στο σετ, που το χάσαμε 25-19.
Στο 4ο σετ ο προπονητής μας χρησιμοποίησε και τον μικρό πασαδόρο Μανώλη Μαζιώτη, όμως οι Πατρινοί ανώτεροι σε όλους τους τομείς μας πήρανε εύκολα το σετ 25-14 και την νίκη-πρόκριση με 3-1 σετ.
Για σεμινάριο η διαιτησία των  κ.κ. Μπακλέση, Πετούση.
Ε.Α.Πατρών ( Αντώνης Γεράνιος): Πατρινός, Πετούσης λ., Μακρυγιάννης, Σύρος, Παπαδόπουλος, Χριστοφής, Καραμπέρη, Δρακόπουλος, Κανελλόπουλος, Παναγιώτου λ., Γεράνιος , Τσαρκατόγλου
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας, Σταμούλης): Χαττάρι, Τάνας, Λιανός λ., Τσήνα, Τασηνίκος, Κωστανίκος, Αθανασίου, Μαζιώτης, Δάσκαλος