Την άλλη Κυριακή 17 Νοέμβρη ο τελικός Κυπέλλου

Την μεθεπόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην γειτονική και ουδέτερη Πρέβεζα έχει προγραμματιστεί ο τελικός Κυπέλλου Ανδρών, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Γ.Ε. Μεσολογγίου. Ώρα διεξαγωγής κατά πάσα πιθανότητα στις 15:00. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι νεοσύστατες και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους.
Προπονητής στην ομάδα του Μεσολογγίου είναι ο Βασίλης Μανθάτης που πέρυσι ήταν στον Κωστή Παλαμά, όπως και οι περισσότεροι από τους αθλητές του. Μάλιστα φέτος ενέταξε στο δυναμικό του, έμπειρους και σπουδαίους αθλητές (Βάσσιος, Μουζόπουλος, Γιωτάκης) που μαζί με τους (Σπανό,  Σφυρή,  Κοντογιάννη, Καυμενάκη, Υφαντή,  Πλαστήρα,  Αναγνωστόπουλο,  Κασκαρίκα, Σαρτζή,  Πετρόπουλο,  Αναγνωστόπουλο,  Ζίου,  Γεωργακόπουλο) συγκροτούν ένα σύνολο που μοναδικό σκοπό έχει την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο, αφού σε έναν τελικό όλα είναι ανοικτά, ενώ για το πρωτάθλημα δεν τίθεται καν θέμα πρωταθλητισμού, αλλά καθιέρωσης ανάμεσα στα club των ομάδων που καλλιεργούν το Βόλεϊ στην Δυτική Ελλάδα. Γι΄αυτό άλλωστε η υποδομή και η προώθηση μικρών αθλητών είναι αυτοσκοπός μας. Και εκτός της ομάδος μας είναι ακόμη στους μεν Άνδρες Πρέβεζα, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Φ.Ε. Ιωαννίνων, στις δε Γυναίκες Φιλαθλητικός Πρέβεζας, Φιλία Άρτας, Ηρακλής Ιωαννίνων, Φ.Ε. Ιωαννίνων και Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων.