Στόχος οι δύο νίκες την Κυριακή

Με στόχο την πρώτη  νίκη ρίχνονται την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου οι Άνδρες και Γυναίκες του συλλόγου μας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής που συμμετέχουν.
Την αρχή κάνουν οι Άνδρες που στις 2:00 μ.μ. αντιμετωπίζουν τον Αρχίλοχο Λευκίμμης, την ομάδα που αποκλείσαμε στον ημιτελικό Κυπέλλου, την ομάδα που ξεκίνησε με νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Α.Ο. Πρέβεζας με 3-2 σετ. Μια ομάδα διόλου ευκαταφρόνητη που παίζει καλό Βόλεϊ και που για να την νικήσουμε πρέπει να έχουμε υψηλή απόδοση και καθαρό μυαλό.
Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα και ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας δεν θα έχει στην αποστολή τους Κώστα Δάσκαλο, Κέρι Τσήνα και Φάνη Παυλάκη. Αντίθετα ο Κώστας Πλακιάς αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν, αφού δεν αισθάνθηκε καμιά ενόχληση στην τελευταία προπόνηση και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Την 12άδα της ομάδος μας θα απαρτίσουν οι Ιωσήφ Χαττάρι, Λευτέρης Τάνας, Λάμπρος Αθανασίου, Αλέξανδρος Κωστανίκος, Γεώργιος Τασηνίκος, Αλέξανδρος Λιανός, Διονύσης Κουτσούπας, Θεοφάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Μανώλης Μαζιώτης και Κώστας Δραγατάκης.
Στις 6:00 μ.μ. ρίχνονται στην μάχη οι Γυναίκες, που στόχο έχουν την νίκη απέναντι στις Ελπίδες που ξεκινήσανε με τρίποντο στο πρωτάθλημα-νίκησαν 3-0 τον Α.Ο. Φιλίας Άρτας. Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης ολοκληρώνοντας σήμερα την προετοιμασία της ομάδος επέλεξε τις Χριστίνα Δαλαγκλή, Νεφέλη Σωτηρίου, Βιβή Κουρκούτα, Κωνσταντίνα Μπίκα, Ναταλία Παπαδημητρίου, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Βάσω Πραμαγκιούλη, Ναταλία Μίγδου, Άννα Ζιώβα, Σοφία Μανώλη, Αναστασία Δήμου και Ελένη Πλακιά. Απούσα θα είναι η Δήμητρα Φασουλή λόγω ίωσης που την ταλαιπωρεί μια βδομάδα τώρα.

Και οι δύο προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας, Γιάννης Σταμούλης περιμένουν από τους αθλητές και αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πανηγυρίσουν τις πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα.
Και ταυτόχρονα καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Άρτας να μας συμπαρασταθεί και να πανηγυρίσουμε μαζί με την λήξη των αγώνων.