Στο Μεσολόγγι οι Γυναίκες, με Πρέβεζα οι Άνδρες μας


Δύο παιχνίδια
περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής 9 Μαρτίου για τον σύλλογό μας. Αρχικά οι Γυναίκες για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και τα play-off ανόδου αντιμετωπίζουν στο Μεσολόγγι στις 14:00 την Γ.Ε.Μ. σε ένα παιχνίδι αδιάφορο και για τις δύο ομάδες και την σκυτάλη παίρνουν οι Άνδρες αργά το βράδυ στις 19:30, υποδέχονται τον Α.Ο. Πρέβεζας στο Δ.Α.Κ. Άρτας.
Για τις Γυναίκες μας είναι το προτελευταίο παιχνίδι, μετράμε έως τώρα μόνο ήττες και το ευχάριστο για τον προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη είναι η επιστροφή στις προπονήσεις των Μίγδου, Καραβάτσιου, λύνοντάς του τα χέρια, αφού θα έχει περισσότερες επιλογές. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα και στην αποστολή θα πάρει μαζί του τις Παπαδημητρίου, Πραμαγκιούλη, Ζιώβα, Μίγδου, Καραβάτσιου, Δήμου, Δαλακλή, Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Μπίκα και Κουρκούτα. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο κ. Φλούδας.
Στους Άνδρες και για την 12η αγωνιστική υποδεχόμαστε τον Α.Ο. Πρέβεζας και με νίκη «σφραγίζουμε» την 1η θέση, με ότι συνεπάγεται αυτό στα play-off που θα ακολουθήσουν. Η Πρέβεζα είναι αυτή που καίγεται για τους βαθμούς-κινδυνεύει με ήττα να αποκλειστεί από τα play-off, αφού σε απόσταση αναπνοής είναι οι Ελπίδες Λευκάδας που «ορέγονται» την 4η θέση. Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας προβληματίζεται αρκετά γιατί μέσα στις δύο τελευταίες βδομάδες γίνανε μόνο δύο προπονήσεις, ενώ θα απουσιάζουν Τάνας, Δάσκαλος, Τασηνίκος, Μαζιώτης και βέβαια ο Παυλάκης που είναι μόνιμα απών από την αρχή της χρονιάς λόγω σοβαρού προβλήματος στην μέση του. Την αποστολή θα αποτελέσουν οι Χαττάρι, Κωστανίκος, Πλακιάς, Τσήνα, Αθανασίου, Κομζιάς, Λιανός, Κουτσούπας, Ζαχάρος και Καραμπάς. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Μπαλτζώης.
Η διοίκηση της ομάδος μας μαζί με το προπονητικό team και τους αθλητές απευθύνουν έκκληση σε όλους τους Αρτινούς φιλάθλους να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο και να μας συμπαρασταθούν και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί ακόμη μία νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας. Ειδικά το παιχνίδι αυτό έχει ιδιάζουσα σημασία για την ομάδα μας, γιατί στην Πρέβεζα οι φίλαθλοί τους μας συμπεριφερθήκανε με πολύ άσχημο τρόπο, φτάνοντας στο σημείο με την λήξη του παιχνιδιού έξω από το γυμναστήριο να βιαιοπραγήσουν εις βάρος του αρχηγού μας Κώστα Πλακιά.
Αθλητισμός=Πολιτισμός για μας και θέλουμε όλους εσάς κοντά μας πραγματικά να τους δείξουμε τι σημαίνει Φιλοξενία, Αθλητικό ήθος, ευγενής άμιλλα και να χειροκροτήσετε νικητές και ηττημένους. Αυτό για μας είναι το νόημα του Αθλητισμού.