Στη Λευκάδα με τις Ελπίδες παίζουν οι Άνδρες, στην αυλαία του πρωταθλήματος


Τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής
για τους Άνδρες μας, που αντιμετωπίζουν αύριο Σάββατο 22 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στην Λευκάδα τις Ελπίδες σε ένα παιχνίδι υψίστης βαθμολογικής σημασίας για τους γηπεδούχους, που θέλουν πάση θυσία καθαρή νίκη και τρίποντο για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα play-off ανόδου για την Α2. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Μπούτης.
Αντίθετα η ομάδα μας είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως σε καμιά περίπτωση δεν θα κάτσει να χάσει – άλλωστε αυτό επιβάλλει ο υγιής αθλητισμός όπου θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι πρεσβευτές. Η ομάδα της Λευκάδας αν χάσει από την ομάδα μας, θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να πάρει την 4η θέση, στο παιχνίδι της Κυριακής στο Μεσολόγγι με την Γ.Ε.Μ. Διαιτητές οι κ.κ. Φλούδας, Μπαλτζώης.
Στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής έχουμε επίσης άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Μεσολόγγι, όπου η Γ.Ε.Μ. υποδέχεται τον Α.Ο. Πρέβεζας στις 8:00 μ.μ. με διαιτητές τους κ.κ. Μπαλτζώη, Φλούδα, ενώ αδιάφορο είναι το παιχνίδι Αρχίλοχος – Φ.Ε.Ι. στο ντέρμπι των ουραγών.

Η προετοιμασία της ομάδος μας τις τελευταίες δύο βδομάδες δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και αυτή που επιθυμούσε ο προπονητής μας, αφού απουσιάζανε από τις προπονήσεις  βασικοί παίκτες (Αθανασίου, Κωστανίκος, Τασηνίκος, Τάνας, Μαζιώτης, Δάσκαλος και Κουτσούπας) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους. Μάλιστα οι Δάσκαλος, Αθανασίου, Κουτσούπας, Μαζιώτης δεν θα είναι καν στην ελλιπή αποστολή, που θα αποτελείται από τους Κωστανίκο, Χαττάρι,  Πλακιά, Τάνα, Τασηνίκο, Κομζιά, Λιανό, Τσήνα, Ζαχάρο, Καραμπά και Μπίκα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στην τελευταία προπόνηση της ομάδος μας.
Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας αυτό που τόνισε στους αθλητές της ομάδος μας στην σημερινή τελευταία προπόνηση ήταν ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους, λέγοντας χαρακτηριστικά «η ελλιπής προετοιμασία μας τις τελευταίες δύο βδομάδες εύχομαι να μην μας στοιχίσει. Το παιχνίδι είναι πονηρό και κρύβει κινδύνους, γιατί η ομάδα της Λευκάδας θα τα δώσει όλα για την νίκη, έχοντας την συμπαράσταση των φιλάθλων της που θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι, όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια με τους  αθλητές μου να έχουν το θάρρος και θράσος να ανταπεξέλθουν και να πανηγυρίσουμε την 10η συνεχόμενη νίκη».