Σε φουλ ρυθμούς και οι Γυναίκες

Με κύριο χαρακτηριστικό τον μεγάλο ανταγωνισμό σε κάθε προπόνηση και αυτό εξαιτίας των πολλών επιλογών που υπάρχουν σε κάθε θέση, συνεχίζεται η προετοιμασία των Γυναικών κάτω υπό των οδηγιών των προπονητών μας Γιάννη Σταμούλη και Αποστόλη Πορτοβάρα.  Οι προπονητές μας που είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι, αφού οι ίδιες οι αθλήτριες βάλανε τον πήχη ψηλά με στόχο την πρόκριση στο final-four. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία της Μαρίας Γιώτη που λόγω προσωπικών λόγων απέχει από τις προπονήσεις.
Η τελευταία προπόνηση για αυτή την εβδομάδα θα γίνει το Σάββατο, όπου θα υπάρξει και εσωτερικό διπλό, αρχικά για να βρει χημεία η ομάδα και μετέπειτα να ξεσκάσουν λίγο από τις συνεχόμενες προπονήσεις.
Ήδη στις βραδινές προπονήσεις που γίνονται στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου επικρατεί το αδιαχώρητο, αφού η συμμετοχή είναι μεγάλη και πάντα παρούσες είναι οι  Δαλαγκλή, Παπαδημητρίου, Φασουλή, Πραγκαγκιούλη, Γιαννακοπούλου, Κουρκούτα, Καραβάτσιου, Μανώλη, Δήμου, Ζιώβα, Μίγδου, Καυκιά, Γούλα, Σωτηρίου Ε., Σωτηρίου Ν., Ρίζου και Αλέξη.