Σε γιορτινό κλίμα και με πολλά χαμόγελα κόψαμε την πίτα


Έχουμε συνηθίσει τους αθλητές-αθλήτριες να τους βλέπουμε να δίνουν τον αγώνα τους μέσα στα γήπεδα και χθες ήταν πάλι πρωταγωνιστές εκτός γηπέδων σε μια εκδήλωση εντελώς διαφορετική, στην κοπή της πίτας του συλλόγου, όπου τα χαμόγελα περίσσευαν…

Στο CAFÉ GRILL «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» στους Κωστακιούς Άρτας κάναμε την κοπή της πίτας με το παρόν να δίνουν όλοι οι αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων, οι δύο προπονητές Γιάννης Σταμούλης, Αποστόλης Πορτοβάρας με τις οικογένειές τους, καθώς και μερικοί γονείς που θελήσανε να βρεθούν μαζί μας.

Οι δύο προπονητές κόψανε μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα
και το τυχερό φλουρί έπεσε στην Δήμητρα Φασουλή αθλήτρια του τμήματος γυναικών, η οποία πήρε δύο δώρα, το ένα προσφορά του Λάμπρου Σαλαμούρα που είναι και σπόνσορας του συλλόγου μας από το κατάστημά του SLS CENTER που βρίσκεται στην οδό Μαξίμου Γραικού και Καμηλών (έναντι παλιού Νοσοκομείου) και το δεύτερο μία δωροεπιταγή προσφορά του συλλόγου μας για αγορά αθλητικού υλικού.

Oι δύο προπονητές μας αφού καλωσορίσανε όλους στην σύντομη ομιλία τους σταθήκανε στο άριστο κλίμα, αλλά και στην καλή πορεία και των δύο τμημάτων
. Ο μεν Γιάννης Σταμούλης είπε «εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και όλες, καλή πρόοδο και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία στους μεγαλυτέρους, με υγεία πάνω από όλα». Ο δε Αποστόλης Πορτοβάρας συμπληρώνοντας είπε «είμαστε μέσα στους στόχους μας και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί βλέπουμε ότι η συστηματική δουλειά που ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο αποδίδει καρπούς».


Καλή χρονιά σε όλους!!! Και περισσότερες επιτυχίες για τον σύλλογό μας!!!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή εκδήλωση

  Η πίτα του συλλόγου μας, λίγο πριν κοπεί και μοιραστεί στους αθλητές-τριες

  Πολλά χαμόγελα από τα κορίτσια μας, που το γλεντήσανε δεόντως


  Οι δύο προπονητές μας, μαζί με τις συζύγους τους