Πρώτη νίκη οι Πανκορασίδες, 3-0 σετ την Φιλία


Μετά το άτυχο αποτέλεσμα και την ήττα στη Λευκάδα από τις Ελπίδες με 3-2 σετ, σήμερα οι Πανκορασίδες δείξανε άλλο πρόσωπο και κερδίσανε 3-0 σετ την Φιλία στο Αρτινό ντέρμπι. Όμως και πάλι η εμφάνισή μας δεν είχε διάρκεια και ενώ ξεκινήσαμε εντυπωσιακά κερδίζοντας το 1ο σετ 25-12, τα άλλα δύο τα κάναμε ντέρμπι κερδίζοντάς τα 25-22. Πρωταγωνίστριες στην πρώτη μας νίκη ήτανε οι Νεφέλη και Ελπινίκη Σωτηρίου, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν το βαρόμετρο της ομάδος μας, αφού οι υπόλοιπες είναι πολύ μικρότερες και άπειρες. Επίσης πολύ καλά πήγε η Πορτοβάρα, που σήμερα χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή μας σε θέση πασαδόρου.
Αναλυτικά το παιχνίδι

  Φωτό 1: Ο διαιτητής Αλέξανδρος Κωστανίκος με τους αρχηγούς Ν. Σωτηρίου και Ρίζου
Στο 1ο σετ με πολύ καλό σέρβις, αλλά και τελειωμένες όλες τις επιθέσεις από τις Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου και Ρίζου περιορίσαμε την Φιλία σε παθητικό ρόλο και κερδίσαμε το σετ 25-12.

  Φωτό 2: Επίθεση της Κοσμά
Στο 2ο η Φιλία ξεκίνησε εντυπωσιακά προηγήθηκε 0-5 και 2-11, όμως η ομάδα μας είχε λύσεις και σιγά σιγά ροκανίσαμε την διαφορά, μειώνοντας αρχικά σε 7-11 και 11-13. Με αλάνθαστες τις Ε. και Ν. Σωτηρίου προηγηθήκαμε 17-14 και διατηρήσαμε την διαφορά ως το τέλος, κερδίζοντας το σετ 25-22.

  Φωτό 3: Επίθεση από την άμυνα της Ν. Σωτηρίου
Στο 3ο σετ το ξεκίνημά μας ήταν καλό, προηγηθήκαμε 11-6, όμως η Φιλία ήταν αυτή που κατάφερε με καλές άμυνες, αλλά και πολλά πλασέ να περάσει μπροστά 12-13. Το σετ ήταν ντέρμπι μέχρι το 18-18, όταν τα time-out του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη πιάσανε τόπο, διορθώθηκε η κάλυψή μας και αφού προηγηθήκαμε 23-19, το κερδίσαμε τελικά 25-22 και τον αγώνα με 3-0 σετ. Μάλιστα ο προπονητής μας χρησιμοποίησε και τις Βαρέλη, Ιωάννα και Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στο παιχνίδι και να πανηγυρίσουν μαζί με τις υπόλοιπες την πρώτη μας νίκη.
Αρίστη η διαιτησία του Αλέξανδρου Κωστανίκου.
Ξεχώρισαν για την ομάδα μας Νεφέλη και Ελπινίκη Σωτηρίου, ενώ για την Φιλία η Ρίζου.

  Φωτό 4: Επίθεση της Ρίζου
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Σταμούλης, Πορτοβάρας)
: Ν. Σωτηρίου, Ε. Σωτηρίου, Κοσμά, Προτοντουάρι, Ρίζου, Πορτοβάρα, Παπαγεωργίου, Βαρέλη, Ι. Δημοθεόδωρου, Α. Δημοθεόδωρου.
Α.Ο. Φιλία Άρτας (Καλαβρουζιώτου): Ρίζου, Σιαπλαούρα,  Γκαβάγια, Σταμούλη, Βήχα, Τσιρώνη, Παπαδήμα, Σταύρου, Ράμμια, Γιαννούλη.

  Φωτό 5: Τέλεια επίθεση από το 2 της Ε. Σωτηρίου
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης ήταν ικανοποιημένος μόνο από το 1ο σετ και χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του « στο 1ο σετ μπορώ να πω ότι παίξαμε το τέλειο Βόλεϊ, χωρίς λάθη, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Στο 2ο και 3ο σετ η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή, πολλά λάθη στην αμυντική λειτουργία μας, δεν παίξαμε καθόλου άμυνα, τρώγοντας πολλά πλασέ. Θέλουμε δουλειά και με σκυμμένο το κεφάλι θα κάνουμε το βήμα παραπάνω, που πιστεύω ότι μπορούμε. Όταν οι «μεγάλες» Νεφέλη Σωτηρίου και Ελπινίκη παίζουν καλά συμπαρασύρουν και τις υπόλοιπες που είναι πολύ μικρότερες και άπειρες και πραγματικά σήμερα τους δίνω συγχαρητήρια γιατί κάνανε σε γενικές γραμμές καλό παιχνίδι.
Το έχω ξαναπεί δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά να βάλουμε στο παιχνίδι πολλά παιδιά των Ακαδημιών μας  και το υλοποιούμε αυτό».


  Φωτό 6: Αθλήτριες των Ακαδημιών με πανό υπέρ της ομάδος μας στην κερκίδα

  Φωτό 7: Πολλά χαμόγελα σε οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη

  Φωτό 8: Το καθιερωμένο ΖΝΤΟ από τις αθλήτριές μας και τον Β΄ Προπονητή Αποστόλη Πορτοβάρα

  Φωτό 9: Ο διαιτητής Αλέξανδρος Κωστανίκος με την γραμματεία Ζαχάρη, Μήτσιο
  Φωτό 10: Πολλά χαμόγελα και στον πάγκο μας


  Φωτό 11: Αθλήτριες από τα μεγαλύτερα τμήματα κοντά στις μικρές μας


  Φωτό 12: Η Άννα Ζιώβα μαζί με την  Πορτοβάρα με την λήξη του παιχνιδιού