Πρώτη ήττα για τους Παίδες μας


Πρώτη ήττα
για τους Παίδες μας, χάσανε από τον Α.Γ.Σ.Ι. με 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον για 2 ώρες και 10 λεπτά. Μάλιστα τα τρία πρώτα σετ ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς και τελειώσανε 30-32, 27-25, 23-25.
Από την ομάδα μας απουσιάζανε οι Μαζιώτης, Δραγατάκης, Αθανασίου Δ., Ναξάκης και για πρώτη φορά στην εξάδα ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας χρησιμοποίησε τους Λέκκα και Σάνκα, με τον δεύτερο να κλέβει τις εντυπώσεις και να έχει μέλλον αρκεί να δουλέψει σκληρά. Επίσης λίμπερο αγωνίστηκε ο μικρός (γεννηθείς 2002) Ανδρέας Ρίζος που στην αρχή ξεκίνησε φοβισμένος και αγχωμένος, ενώ όσο περνούσε ο χρόνος αποκτούσε αυτοπεποίθηση και ήταν καλός.
Αθανασίου, Κομζιάς και Καραμπάς ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για την ομάδα μας, ενώ για τον Α.Γ.Σ.Ι. Μητσόπουλος, Μάντζιος και Αλεξίου.
Τα σετ: 30-32, 27-25, 23-25, 25-20, 11-15.
Έπαιξαν για την ομάδα μας Ζαχάρος, Κομζιάς, Λέκκας, Καραμπάς, Σάνκα, Αθανασίου, Ρίζος λ.

Πολύ καλή
η διαιτησία του Αλέξανδρου Κωστανίκου αθλητή της ομάδος μας.
Αμφότεροι με το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές Αποστόλης Πορτοβάρας και Μίμης Μάντζιος αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις, συγχαρητήρια και μείνανε ευχαριστημένοι από το πολύ ωραίο Βόλεϊ που παίξανε και οι δύο ομάδες.