Πρωταθλητισμός και φέτος

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου μας, όπου ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τους περυσινούς επιτυχημένους προπονητές καθώς επίσης διαλύει φήμες ότι ο σύλλογός μας δεν θα συμμετάσχει στα φετινά πρωταθλήματα.
Αναλυτικά:
"Με τους δύο προπονητές Γιάννη Σταμούλη και Αποστόλη Πορτοβάρα αμφότεροι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα πορευθεί και την νέα σαιζόν 2014-15 η ομάδα μας έχοντας υψηλούς στόχους που αρχικά είναι η είσοδος στην 4άδα και στα play-off ανόδου για την Α2 και μετέπειτα ότι προκύψει, διαλύοντας τους ψιθύρους που θέλανε την ομάδα μας να διαλύεται και που κυκλοφορούσαν ευρέως το τελευταίο διάστημα.
Άλλωστε την περυσινή χρονιά 2013-14 πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από κοινού Διοίκηση – Προπονητές και ήταν η 4άδα στις Γυναίκες και ο Τελικός στους Άνδρες. Ταυτόχρονα οι Άνδρες κατακτήσανε και το Κύπελλο στην Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και γνωρίσανε την καταξίωση σε ομάδες και φιλάθλους της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο, με την αψεγάδιαστη συμπεριφορά μας εντός και εκτός γηπέδων.
Συνεχίζουμε για πιο ψηλά, μένοντας πιστοί στη λαϊκή ρήση «το ταξίδι προς Ιθάκη είναι αυτό που μετράει περισσότερο".