Πρωταθλητής Εφήβων στην Ελλάδα ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων


Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων έγραψε ιστορία σήμερα με την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη στην Κόνιτσα. Στον ημιτελικό επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 3-1 σετ, ενώ στον τελικό σήμερα επιβλήθηκε του Πανελλήνιου με 3-0 σετ.
Και βέβαια αυτός ήταν ο 1ος τίτλος που κατέκτησε ομάδα της Δυτικής Ελλάδος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές του Α.Γ.Σ.Ι. Βασίλη Θεοδωράκη, Μίμη Μάντζιου που για δύο χρόνια τα έριξαν στα «βαθιά», στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και δικαιωθήκανε.
Κυριάρχος και στις ατομικές διακρίσεις ήταν ο Α.Γ.Σ.Ι. αφού είχε τον MVP της τελικής φάσης που ήταν ο Φίλιππος Μάντζιος, τον καλύτερο επιθετικό  Γεωργάκη και καλύτερο πασαδόρο τον Δημητριάδη.

Στην Κόνιτσα αυτές τις δύο μέρες βρέθηκε και ο αθλητής μας Λευτέρης Τάνας, γέννημα θρέμμα του Α.Γ.Σ.Ι. που είναι δανεικός στην ομάδα μας και από την κερκίδα έδωσε το δικό του βροντερό παρόν ενισχύοντας ηθικά τους πρώην συναθλητές τους.

 

Η ομάδα μας δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων, χαίρεται μαζί της με την  κατάκτηση του τίτλου και ελπίζει αυτή η επιτυχία να είναι αρχή επιτυχιών για το Βόλεϊ της Δυτικής Ελλάδος με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι.

Ταυτόχρονα η διοίκηση της ομάδος μας απέστειλλε email με τις πιο θερμές ευχές μας για την κατάκτηση του τίτλου
Αναλυτικά

"Ο σύλλογός μας σας συγχαίρει για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων και ευελπιστεί η επιτυχία σας αυτή να είναι η αρχή για μελλοντικές διακρίσεις ομάδων της περιοχής μας.
Χαιρόμαστε μαζί σας γιατί η υπομονή και επιμονή που δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια, ρισκάροντας με την είσοδο στην βασική ομάδα, παιδιών χωρίς εμπειρίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όχι μόνο σας δικαίωσε, αλλά και πανηγυρικά πετύχατε και τους δύο στόχους.
Ευχόμαστε η προσπάθειά σας αυτή να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα σωματεία της περιοχής μας, ώστε με σκληρή δουλειά να φτάσουν στην «Ιθάκη» που φτάσατε εσείς φέτος.
Α.Γ.Σ.Ι., Βασίλης Θεοδωράκης, Μίμης Μάντζιος καθώς και όλοι σας οι αθλητές γράψατε ιστορία στο Ελληνικό Βόλεϊ. Τα θερμά μας συγχαρητήρια από την Διοίκηση, τους δύο προπονητές Αποστόλη Πορτοβάρα, Γιάννη Σταμούλη καθώς και τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας".