Πρεμιέρα σε Παμπαίδες-Πανκορασίδες


Στους Άνδρες περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας στον τελικό του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και δεν έχουμε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, αντίθετα με τους Παμπαίδες και Πανκορασίδες που ρίχνονται στην μάχη στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, που έχουμε πρεμιέρα.
Αύριο Σάββατο στις 4:00 στο Δ.Α.Κ. Άρτας οι Παμπαίδες υποδέχονται τον Ηρακλή Ιωαννίνων, ενώ την Κυριακή οι Πανκορασίδες ταξιδεύουν στην Λευκάδα, όπου θα κοντραριστούν με τις Ελπίδες στις 12:00.
Οι δύο προπονητές μας Αποστόλης Πορτοβάρας-Γιάννης Σταμούλης θα ρίξουν στη μάχη, όλα τα παιδιά των Ακαδημιών του συλλόγου, με στόχο την απόκτηση εμπειριών, αφού ουδόλως τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα. Και αυτό είναι λογικό, αφού σε αυτή την ηλικία τα παιδιά πρέπει να μάθουν σωστά τα βασικά, να αγαπήσουν το άθλημα και στη συνέχεια με την συστηματική δουλειά  στις μεγαλύτερες κατηγορίες να επιδιώκονται και τα αποτελέσματα.
Την  ομάδα  Παμπαίδων αποτελούν οι Φάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Μάριος Ναξάκης, Δημήτρης Λέκκας, Λευτέρης Δημητρίου, Λεονάρντο Σάνκα, Λεωνίδας Παπανάτσιος, Ανδρέας Ρίζος, Λάμπρος Μπόκος, Ηλίας Αλπός, Σπύρος Ντάλιας, Παναγιώτης Σταμούλης, Παύλος Στεργιούλης και Κώστας Αγγέλης.

Η ομάδα των Πανκορασίδων από τις Ελπινίκη Σωτηρίου, Βερόνικα Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Σίμου, Δήμητρα Σβεντζούρη, Νεφέλη Σωτηρίου, Φωτεινή Ρίζου, Τάνια Κασάρα, Κατερίνα Προτοντουάρι, Θεοδώρα Κοσμά, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Μάγδα Καπάρου, Ζωή Ζαχάρη, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Αντωνία Σκούμα, Θεοδώρα Παπαδάκου,  Μυρτώ Κιτσαντά, Θεοδώρα Βαρέλη, Σοφία Ρίζου, Έλενα Σιντόρη.