Πρεμιέρα με νίκη οι Παμπαίδες


Με το δεξί ξεκίνησαν οι Παμπαίδες της ομάδος μας, νίκησαν 3-0 σετ τον Ηρακλή Ιωαννίνων. Κατά διαστήματα και οι δύο ομάδες παίξανε καλό Βόλεϊ, με φάσεις διαρκείας, που σίγουρα ικανοποιήσανε τους λιγοστούς φιλάθλους, αλλά και τους προπονητές Αποστόλη Πορτοβάρα και Γεώργο Παππά.

Το 1ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε ένα μπλοκ του Κομζιά 25-23 υπέρ της ομάδος μας.
Στο 2ο σετ ο Ηρακλής ξεκίνησε εντυπωσιακά και κατάφερε να προηγηθεί 3-11, όμως η ομάδα μας με πρωταγωνιστή τους Σάνκα, Κομζιά και Προτοντουάρι γύρισε το παιχνίδι και όχι μόνο ισοφάρισε 14-14, αλλά και προηγηθήκαμε 19-15. Εύκολα το πήραμε 25-21, με τον προπονητή μας να χρησιμοποιεί στο τέλος τους Σταμούλη, Στεργιούλη (γεννηθέντες 2004).

Στο 3ο σετ από την αρχή η ομάδα μας είχε μια μικρή πρωτοπορία στο σκορ 8-6, 12-10, 16-14, όταν και με καλό σέρβις του Λέκκα αυξήσαμε την διαφορά στους 5 πόντους 19-14. Πάλι ο προπονητής μας απέσυρε τους Ζαχάρο, Λέκκα και Προτοντουάρι, αντικαθιστώντας τους με τους Ντάλια, Αλπό και Σταμούλη (γεννηθέντες 2003 & 2004), όμως αυτό δεν μας εμπόδισε να πάρουμε το σετ 25-20 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Αλέξανδρου Κωστανίκου.
Διακρίθηκαν για την ομάδα μας Κομζιάς, Λέκκας και Σάνκα, ενώ για τον Ηρακλή οι Διβάρης, Παπαθωμάς.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας, Σταμούλης): Λέκκας, Προτοντουάρι, Κομζιάς, Ζαχάρος, Παπανάτσιος-Σάνκα, Δημητρίου, Αλπός, Ντάλιας, Σταμούλης, Στεργιούλης.
Ηρακλής Ιωαννίνων (Παππάς): Διβάρης Γ., Διβάρης Α., Αποστόλου, Αραμπατζής, Καρατζόγλου, Παπαθωμάς, Γκιώνας, Σούλας.

Ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας δήλωσε με την λήξη του αγώνα «αρχικά συγχαρητήρια στον Ηρακλή Ιωαννίνων και στον αγαπητό μου φίλο Γεώργο Παππά για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και του εύχομαι να έχει δύναμη να συνεχίσει, προσφέροντάς τους αυτά που ο ίδιος έμαθε καλά σε υψηλό επίπεδο που αγωνίστηκε ως αθλητής πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου όχι τόσο για την νίκη, αλλά γιατί παίξανε κατά διαστήματα καλό Βόλεϊ και δεν το περίμενα, αφού δεν έχουμε δουλέψει καθόλου φέτος με αυτά τα παιδιά. Τώρα θα φουλάρουμε προπόνηση για να μπορέσουν τα επόμενα χρόνια να γίνουν μια αξιόλογη ομάδα στις μικρές ηλικίες και γιατί όχι να πλαισιώσουν και την ομάδα των Ανδρών. Είδατε σήμερα ότι χρησιμοποίησα 4 παιδιά της Δ΄ & Ε΄ Δημοτικού, παιδιά που έχουμε στις Ακαδημίες και στα επόμενα παιχνίδια θα χρησιμοποιήσω και άλλους, που απουσιάζανε σήμερα, όπως ο Ναξάκης με τον Ρίζο. Δουλεύουμε με τον συνάδελφό μου και έχουμε προγραμματίσει τα αποτελέσματα της δουλειάς μας να φανούν μετά από 3 χρόνια και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε».