Πρεμέρα με νίκη οι Κορασίδες μας


Νίκη με 3-0 επί του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας πέτυχε στο πρωτάθλημα Κορασίδων η ομάδα μας, παρότι οι 10 στις 12 είναι Πανκορασίδες.
Τα σετ 26-05, 25-14, 25-17 σε 44 λεπτά παιχνιδιού.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τις 12 αθλήτριες που δήλωσε στο φύλλο αγώνος και έμεινε ευχαριστημένος από τις περισσότερες. Μάλιστα το 1ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο και με τις Ν. Σωτηρίου, Μίγδου πρωταγωνίστριες  η ομάδα μας το κατέκτησε πολύ εύκολα 25-06.
Στο 2ο και 3ο σετ οι βασικές αντικαταστάθηκαν από τις αναπληρωματικές που παρά το άγχος και την  απειρία καταφέρανε να κερδίσουνε τα σετ 25-14 και 25-16. Και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμπουκώσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Αλέξης Κωστανίκος πραγματικά άριστος στις υποδείξεις του.
Ο Γιάννης Σταμούλης είχε κάθε λόγο να χαμογελά και με την λήξη του αγώνα δήλωσε «αρχικά να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα της Φιλιππιάδας που μετά από χρόνια επέστρεψε στα πρωταθλήματα και αυτό είναι για το καλό του Βόλεϊ στην ευρύτερη περιοχή μας. Για μας το παιχνίδι ήταν εύκολο, άλλωστε 4 από τις κοπέλες έχουν συμμετοχή και εμπειρία από την γυναικεία ομάδα όπου συμμετέχουν και γι΄αυτό προτίμησα να χρησιμοποιήσω όλες τις μικρές (γεννηθέντες 2000-01) και σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος. Μερικές πραγματικά ήταν κάτι παραπάνω από καλές και αυτό εμένα και τον συνάδελφό μου Αποστόλη Πορτοβάρα μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση ότι κάτι καλό θα πετύχουμε στο μέλλον. Αρκεί να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους και να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο».

Αριστερά στην αρχική σελίδα σας έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό βιντεάκι από το παιχνίδι, που αξίζει να το δείτε, όπως και το παιχνίδι των Γυναικών την προηγούμενη Κυριακή με τις Ελπίδες Λευκάδας.
Φωτό από το παιχνίδι