Ο χάρτης των ομάδων στα νέα πρωταθλήματα

Μέχρι τις 8 Αυγούστου μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα  Β΄ Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και σύμφωνα με πληροφορίες μας στο πρωτάθλημα Ανδρών σίγουρες είναι (πέντε) 5, ενώ στο πρωτάθλημα Γυναικών (Οκτώ) 8.
Στους Άνδρες εκτός της ομάδος μας συμμετοχή θα δηλώσουν ο Α.Ο. Πρέβεζας, η Βολίδα Κέρκυρας, η Φ.Ε. Ιωαννίνων και το νέο σωματείο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ελπίδων Λευκάδας, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Αρχίλοχος δεν προτίθεται καν να δηλώσει συμμετοχή.
Στις Γυναίκες η συγκρότηση δύο ομίλων είναι σίγουρη, αφού εκτός της ομάδος μας θα δηλώσουν συμμετοχή Γ.Ε. Μεσολογγίου, Ελπίδες Λευκάδας, Φιλία Άρτας, Φ.Ε. Ιωαννίνων, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων και Βολίδα Κέρκυρας. Υπάρχουν όμως πολλές πιθανότητες να δηλώσουν συμμετοχή άλλα δύο σωματεία, ο Ερμής Ηγουμενίτσας και το νέο σωματείο στο Αγρίνιο ο Ιωνικός.
Αναμονή πλέον έως 8 Αυγούστου, όπου θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της  Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε., ενώ οι κληρώσεις για όλα τα πρωταθλήματα θα γίνουν τρεις (3) μέρες αργότερα στις 11 Αυγούστου στα Γιάννενα.