Ξεκίνημα με ήττα οι Γυναίκες μας


Με ήττα ξεκινήσανε οι Γυναίκες μας στην Β΄ φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, χάσαμε στα Γιάννενα από την Φ.Ε. Ιωαννίνων με 3-0 σετ. Στο άλλο παιχνίδι ο Φιλαθλητικός νίκησε 3-1 (17-25 ,25-12,25-20,25-22) την Γ.Ε. Μεσολογγίου στην Πρέβεζα και απέκτησε προβάδισμα ανόδου, εκτός και αν αλλάξει η βαθμολογία, λόγω της ένστασης που εκκρεμεί και που έκανε η Φ.Ε.Ι. εναντίον του Φιλαθλητικού στο παιχνίδι του 2ου γύρου στα Γιάννενα.
Η ομάδα μας ήταν πολύ κακή στο 1ο σετ, δέχθηκε 12 άσσους, ενώ έχασε και 6 σέρβις και το σετ πήγε στις Γιαννιώτισσες με 25-11. Στο 2ο ξεκινήσαμε καλά και μέχρι το 13-13 πηγαίναμε πόντο πόντο. Το δύσκολο σέρβις της Φ.Ε.Ι. και οι πολύ καλή αμυντική λειτουργία της, άλλαξε αμέσως την εικόνα του παιχνιδιού και με εντυπωσιακό σερί 12-2, πήρανε και το 2ο σετ 25-15.
Στο 3ο η ομάδα μας ξύπνησε από το λήθαργο, έδειξε καλά στοιχεία κυρίως σε σέρβις και επίθεση και μέχρι τον 21ο πόντο ήμασταν μπροστά στο σκορ. Όμως απίστευτες άμυνες από την Φ.Ε.Ι. φέρανε τα πάνω κάτω και σε συνδυασμό με δύο άουτ σερβίς, το σετ έληξε 25-21 και ο αγώνας με 3-0 υπέρ της ομάδος των Ιωαννίνων.
Ο προπονητής μας Γιάννης Σταμούλης χρησιμοποίησε τις: Κουρκούτα, Μπίκα, Ν. Σωτηρίου, Δαλακλή, Δήμου, Καραβάτσιου, Παπαδημητρίου λ., Ε. Σωτηρίου, Φασουλή.