Νίκη με τρίποντο την Κυριακή με Φιλία για να προκριθούμε στα play-off


  Φωτό από το πρώτο παιχνίδι που νικήσαμε με 3-1 σετ
Το ενδιαφέρον στρέφεται στις Γυναίκες και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου αντιμετωπίζουμε την Φιλία σε ένα παιχνίδι που καιγόμαστε για το τρίποντο, αντίθετα με την Φιλία που είναι «αδιάφορη» βαθμολογικά. Όμως δεν παύει να είναι τοπικό ντέρμπι και όλα θα κριθούν στον ψυχολογικό τομέα, όπως και στο 1ο παιχνίδι που είχαμε κερδίσει με 3-1 σετ.
«Η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%, αφού η Δαλακλή ακόμη ταλαιπωρείται με το πόδι της, όμως είναι βασικό γρανάζι και θα ρισκάρουμε την συμμετοχή της, για να πάρουμε το τρίποντο, που θα μας οδηγήσει στα play-off» είναι οι δηλώσεις του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη, μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση.
Στην 12άδα θα είναι οι Δαλακλή, Παπαδημητρίου, Σωτηρίου Ν., Μπίκα,  Φασουλή, Πραμαγκιούλη, Παπαδημητρίου, Κουρκούτα, Σωτηρίου Ε., Μαντέλου, Καραβάτσου, Ζιώβα.
Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Μπαλτζώης, Φλούδας.
Επίσης για το πρωτάθλημα των Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. η ομάδα μας αύριο στη Φιλιππιάδα στις 3:00 αντιμετωπίζει τον Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας, με στόχο την νίκη και το 3 στα 3. Την 12άδα απαρτίζουν οι: Δήμου, Ν. Σωτηρίου, Γούλα, Ζιώβα, Μίγδου, Προτοντουάρι, Κοσμά, Πορτοβάρα, Καυκιά, Σβεντζούρη, Παπανδρέου, Παπαγεωργίου.
Τέλος για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών γίνεται την Κυριακή ένα μόνο παιχνίδι, αναβληθέν της 3ης αγωνιστικής Αρχίλοχος - Ελπίδες Λευκάδας, ενώ την μεθεπόμενη Κυριακή θα γίνουν τα άλλα δύο αναβληθέντα με πρώτο το δικό μας με τον Αρχίλοχο και Ελπίδες - Βολίδα για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος και μετά να ξεκινήσει ο 2ος.